Prima Pagina Android iOS-ul genereaza doua treimi din traficul facut de pe terminale mobile conform...

iOS-ul genereaza doua treimi din traficul facut de pe terminale mobile conform Net Applications

  In momentul de fata exista peste 200 de milioane de iDevice-uri active in lumea intreaga si se pare ca ele genereaza doua treimi din tot traficul de internet facut de pe terminale mobile. Informatiile vin de la o companie specializata pe analizarea traficului de acest gen si in graficul de mai sus aveti o comparatie intre principalele platforme mobile disponibile acum. Observati ca iOS-ul reprezinta 65.27% din traficul facut de pe terminale mobile, in timp ce Android-ul ajunge la doar 20$ desi se afla pe un trend ascendent inca de acum doi ani de zile.

  Informatiile acestea sunt rezultatul unei analize facute pe 40.000 de website-uri de pe web, insa ele sunt in contradictie cu cele oferite de StatCounter care sustine ca iOS-ul si Android OS-ul sunt la egalitate in ceea ce priveste traficul de internet. Cei de la StatCounter spun ca iOS si Android OS ar reprezenta fiecare cate 24% din traficul facut pe web de pe terminale mobile. Acum ramane doar sa credeti pe cine doriti pentru ca aceste informatii nu ajuta in vreun fel cele doua companii.

 • Anonymous

  Astia nu identifica bine browser agentul – au mai fost discutiile astea.Toate browserele bazate pe webkit sunt asimilate cu iOS si nu e deloc asa.
  Procentele sunt aproape inversul cotelor de piata.

 • Daca sunt invers cotelor de piata inseamna ca astea sunt bune.

 • Pingback: Stiri despre Comunicatii si Telefoane - Page 46 - My Garage()

 • macheavel

  zaone dupa ce am instalat ios 5.1.1 si am facut jailbreack cu absinthe itunes nu mai imi vede iphonul 4 dar el merge super ,cydia la fel ,exista vreo solutie sa il fac sa se vada .La eroare imi spune ca nu pot conecta iphonul cu userul care il am “because an invalid response was recived from the device”

 • macheavel

  dupa revenire de la ios 6 care nu mi-a placut

 • @macheavel: SChimba si tu portul USB, eventual reseteaza calculatorul.

 • adi

  Iphone-ul genereaza mai mult trafic decat un telefon cu android cand se vizualizeaza acelasi continut web. Si in maps la fel. Si aplicatiile pentru iphone au aplicatiile de dimnesiuni considerabil mai mari.

 • macheavel

  Thx zaone am rezolvat problema cu un restor la iphone