Orange iti ofera internet nelimitat chiar pe plaja

  Ieri Orange Romania a lansat o promotie interesanta dedicata celor care vara petrec mai mult timp pe plaja/afara decat in casa. Totul incepe cu o noua optiune care se numeste Net Summer si va da posibilitatea de a achizitiona 3 GB de trafic de internet pentru 12€, acest trafic de internet fiind impartit pe o perioada de 3 luni de zile. Mai exact, platiti o data 12€ in perioada 2 iulie – 1 septembrie si aveti lunar, timp de 3 luni de zile, cate 1 GB de trafic de internet disponibil in abonamentul vostru. Daca mergeti si pe plajele de la Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia sau Vama veche, atunci aveti posibilitatea de a naviga gratuit pe internet la viteze de pana la 43.3 Mbps.

Activeaza orice optiune Net sau My Smartphone cu contract de 12 sau 24 de luni sau activeaza optiunea Net Summer si navighezi gratuit cu viteze de pana la 43.2 Mbps pe plajele Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama veche! Oferta este disponibila intre 2 iulie si 1 septembrie 2012 atat pentru abonatii noi care semneaza un contract cat si pentru abonatii existenti care adauga optiunea promotionala Net Summer. 

  Cea de-a doua componenta a promotiei are legatura cu optiunile din seria Net sau My Smartphone, deoarece activarea uneia pe o perioada de 12/24 de luni va da deasemenea posibilitatea de a naviga gratuit pe internet de pe plajele mentionate anterior. Desigur ca in ambele cazuri internetul gratuit este disponibil numai in perioada 1 iulie – 1 septembrie, internetul fiind tarifat dupa acea data. Ambele optiuni le gasiti pe site-ul Orange sau in magazinele companiei.

 Navighează în voie pe site-urile preferate cu noua opţiune Net Summer care îţi oferă direct pe telefon:

  • 3 GB trafic naţional de internet, câte 1 GB pe lună, timp de 3 luni
  • acces nelimitat în Portalul Orange pe mobil la m.orange.ro unde ai ştiri, informaţii de business, meteo, horoscop, muzica, jocuri, TV Live, Chat şi Dating plus multe altele 
  • internet gratuit pe plajele din Costineşti, Eforie Sud şi Nord, Mamaia şi Vama Veche

 Taxă unică 12 euro/90 de zile. Pentru activare trimite SMS gratuit cu textul SUMMER la 321. Opţiunea poate fi activată până la 1 septembrie 2012.