Prima Pagina Apple Samsung face apel impotriva deciziei de acordare a unui ordin de interzicere...

Samsung face apel impotriva deciziei de acordare a unui ordin de interzicere temporara a vanzarilor Samsung Galaxy Nexus

  Saptamana trecuta v-am spus ca in baza unui brevet de inventie pentru Siri, Apple are posibilitatea de a impune o interdictie temporara privind vanzarile terminalului Samsung Galaxy Nexus in SUA, insa numai daca depune o cautiune de 96 de milioane de dolari la o instanta din aceesai tara. Cei de la Samsung nu au asteptat prea mult si au introdus un apel impotriva deciziei invocand diverse motive in baza carora dreptul de a impune ordinul de interdictie a vanzarilor ar trebui suspendat pe toata durata judecarii apelului, sau pana in momentul in care o instanta federala va lua o decizie in acest caz.

As expected, Samsung’s lawyers worked hard to define their appellate strategy concerning the Galaxy Nexus injunction that was ordered on Friday afternoon Pacific Time. They just gave notice of their appeal to the Court of Appeals for the Federal Circuit and, like in the Galaxy Tab 10.1 case, filed a motion to stay the injunction for the entire duration of the appeal or at least until the Federal Circuit decides on a possible stay. NOTICE IS HEREBY GIVEN that Defendants Samsung Electronics Co. Ltd., Samsung Electronics America, Inc., and Samsung Telecommunications America, LLC appeal to the United States Court of Appeals for the Federal Circuit from the June 29, 2012 Order Granting Motion for Preliminary Injunction entered in the above-captioned action, and each and every part thereof.

  Desi Samsung are, din punctul sau de vedere, toate motivele pentru a cere suspendarea impunerii ordinului de blocare a vanzarilor, se pare ca exista sanse mici ca aceasta cerere sa fie aprobata in totalitate. Exista posibilitatea ca magistratul responsabil cu judecarea cazului sa suspende ordinul pana cand o instanta federala va lua o decizie, insa aici s-ar opri optiunile celor de la Samsung. Avand in vedere ca Apple a impus deja o blocare temporara a vanzarilor Samsung Galaxy Tab 10.1 in SUA, exista sanse destul de mari ca acelasi lucru sa se intample si in cazul Galaxy Nexus-ului.

 • yoyo

  Nu acum serios,mi se pare o mare mare aberatie si voi explica de ce cred eu acest lucru.
  Iphone 4s si siri au fost lansate anul trecut in octombrie,samsung galaxy nexus a fost lansat anul trecut in octombrie,in concluzie…
  Cum naiba a copiat samsung un brevet al celor de la apple daca aceste terminale au fost produse in acelasi timp,cu alte cuvinte samsung nu a avut timp sa studieze tehnologia celor de la apple pentru a o implementa in deviceul lor????
  Nu e logic,oare samsung astia ce naiba avocati au,sau patentele astea cum se acorda,pai samsung sau android cand au conceput deviceul ala nu aveau habar de siri si de ce brevete exista acolo,cu alte cuvinte in acelasi timp au elaborat aceasi tehnologie.Iar daca ei(samsung si google) au conceput acest lucru,oare cum pot fi trasi la raspundere,sau cum se acorda aceste brevete?????Este ca si cum eu cu tine am merge amandoi pe strada in picioare,dupa care tu te gandesti sa patentezi mersul pe jos si sa spui ca tu l-ai inventat.
  Stai asa nenica ca nu e chiar asa,ce fac avocati astora,dorm?

 • nu te-ai prins ca e un joc de culise?:)
  cred ca ies la bere in weekend :))

 • @Razvan: Dap, prefer sa n-o comentez ca se supara multi.

 • yoyo

  Zaone sincer as dori sa aflu si parerea ta,ce daca se supara uni si alti,suntem oameni mari si rationali,nu suntem la gradinita.

 • Parerea mea se referea strict la poza.
  Deocamdata eu nu am vazut un om care sa inteleaga intr-adevar ce implica dezvoltarea unei tehnologii/protejarea juridica a unui drept si sa condamne fara rost companiile care isi apara bretele de inventie in instante. Cei nu stiu ce implica R&D-ul nu au cum sa intelega cat de importante sunt brevetele astea si fac imagini precum cea de mai sus. In China(si mai nou Coreea de Sud) nu se investeste in R&D, se copiaza ceea ce fac altii pe bani foarte multi, simplu.

 • yoyo

  Cum crezi tu ca ar fi copiat samsung si google ceva de la apple cand acel ceva nu exista(ma refer la acest brevet al siri),amandoua au scos aceeasi tehnologie in acelasi timp,tu ce parere ai,au copiat?

 • Ce a iesit in acelasi timp? Intai a aparut Siri apoi au aparut clonele pentru el. La fel si cu slide to unlock.

 • yoyo

  Cum a iesit zaone intai siri?Siri nu a fost prezentat in iphone 4s?A iesit in luna octombrie,tot in octombrie au scos si galaxy nexus care avea si el implementat aceleasi tehnologii s-voice sau cum naiba le spune.
  Oare samsung si google au elaborat acest smartphone in 2-3 zile?

 • @yoyo: S-Voice a fost lansat de Samsung acum in aprilie. Ce a lansat Google in Nexus e o prostie nemarginita.