Prima Pagina Apple Apple castiga dreptul de a interzice vanzarile Samsung Galaxy Nexus in SUA

Apple castiga dreptul de a interzice vanzarile Samsung Galaxy Nexus in SUA

  Dupa victoria impotriva celor de la Samsung care i-a permis companiei Apple sa blocheze vanzarile Galaxy Tab 10.1 in SUA, iata ca astazi compania obtine o mare victorie impotriva Samsung si Google. Apple a obtinut o interdictie de vanzare a Samsung Galaxy Nexus in SUA, un smartphone produs de catre Samsung pentru compania Google. Apple a sustinut ca acest terminal ii incalca 4 breteve de inventie: pentru sistemul unificat de cautari din iOS care ruleaza prin Siri, pentru sistemul slide to unlock, pentru sistemul de autocorectare a propozitiilor si pentru sistemul data tapping(probabil cel prin care utilizatorul are posibilitatea de a alege prin cum se deschid link-urile in Android).

Apple and its lawyers convinced Judge Koh that the Galaxy Nexus likely infringes all four of the patents asserted in the preliminary injunction motion, and that all four of them are likely valid. But in the United States, injunctive relief is granted only if monetary damages are insufficient to make the right holder whole, and if other requirements are met. Courts apply the four-factor eBay v. MercExchange test. Apple’s motion passed that test with respect to the “Siri patent”, a patent on unified search. It must be a huge disappointment for Google to lose this lawsuit over a search patent. With respect to the other three patents at issue in this context — slide-to-unlock, data tapping and autocorrect –, Judge Koh was not convinced that those features drive consumer demand and that Samsung’s likely infringement causes irreparable harm.

  Desi Apple a invocat patru brevete de inventie, doar cel privind Siri s-a dovedit a fi castigator, o judecatoare din SUA oferind celor de la Apple posibilitatea de a impune o interdictie preliminara privind vanzarile Samsung Galaxy Nexus. Pentru ca aceasta interdictie sa isi produca efectele cei de la Apple trebuie sa depuna o cautiune de 96 de milioane de dolari si cred ca nu vor trece multe ore pana cand acest lucru se va intampla. De indata ce Apple depune acea suma, interdictia isi produce efectele iar Samsung Galaxy Nexus trebuie scos din vanzare in magazinele de pe intreg teritoriul SUA.

  Victoria de astazi este extrem de importanta pentru Apple deoarece loveste in smartphone-ul de top al celor de la Google si ne putem astepta ca in curand cei din Mountain View sa atace serios Apple.

 • bassarymes

  Am o nelamurire mi se întâmpla doar mie sau si altor persoane..primesc si cate 3 notificari pentru același articol..??

 • Caribbean

  DOAR 3??? CE E CU NOROCUL ASTA PE CAPUL TAU?

 • Vlad.

  Pai am o solutie pt tn. DEZACTIVEAZA notificarile daca te deranjeaza.

 • Robert

  “Dupa victoria Impotriva celor de la Samsung……”
  Wow,ce articol,parca Apple a salvat lumea de foamete,sau parca era USA nazista si i-a alungat pe nazisti din tara,sau Apple=Iisus si Samsung Satana.Mi se pare de toata jena si acest articol si ceea ce se intampla in SUA.Apple incearca sa fie Stalin si Hitler la un loc pe piata tehnologiei,sa impuna dictatura lor tehnologica si asta nu este bine.Cred ca mai devreme sau mai tarziu o sa si-o fure si Apple,dar rau de tot si nu de la concurenta ci de la proprii sai clineti fideli.Eu unul sunt fan produse Apple,dar chestii de genul astora ma scarbesc si pe viitor s-ar putea sa nu le mai dau lor banii mei,ci concurentei.Cred ca sunt si alti fani Apple de parerea mea.

 • Leo

  Apple sunt aici acum:
  http://postimage.org/image/inp8poalr/

  Sper ca odata si odata se vor gandi si cei de la Google sa ii dea in judecata pentru ca au copiat Nottification Center.

 • Pingback: Samsung face apel impotriva deciziei de acordare a unui ordin de interzicere temporara a vanzarilor Samsung Galaxy Nexus | iDevice.ro()

 • Pingback: Samsung si Google vor colabora in viitoare procese intentate impotriva companiei Apple | iDevice.ro()