iPhone-ul unui barbat ia foc din senin, evenimentul este surprins de o camera de luat vederi(Video)

  Stiti cu totii ca iPhone-urile au avut destule probleme cu bateriile care se umflau, scoteau scantei si crapau carcasele terminalelor. Nu de putine ori am auzit despre utilizatori care au fost afectati de aceste probleme si pe iDevice.ro am vorbit despre mai multe cazuri de acest gen. Ei bine astazi am pentru voi povestea unui finlandez care sustine ca iPhone-ul sau a inceput sa scoata fum in timp ce era in buzunar, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga scena. Observati ca din buzunarul sau iese intr-adevar fum, el arunca ceva jos, insa e greu de spus daca este vorba despre un iPhone sau nu.

  Barbatul sustine ca iPhone-ul respectiv a fost achizitionat cu doar 3 luni in urma si combustia spontana pare destul de ciudata avand in vedere ca aceste problema apar dupa cel putin 1 an de utilizare a terminalului. Clipul video il puteti vedea doar de pe calculator.

21 COMENTARII

  1. Fake! ! ! ! Al dracu’ iPhone lua foc la fix cand iesea din auto. Camera de supraveghere care trebuie sa fie fixa se misca in draci.. 🙂

  2. Nu stiu ce sa zic de acesta incidente …. nu zic ca nu-i adevarat , dar pana nu vad cu ochii mei , nu cred =)) … eu am incetat sa-mi mai incarc telefonul la priza deoarece se incalzeste de-l ia toti dracii … !!!

    Cat despre video , este fake …. !!!

  3. Este filmat cu telefonul de pe un alt monitor. Intradevar este o camera de supravegheat. Omul tinea mana in buzunarul stang iar din dreptul a iesit fum. Deci s-ar putea sa fie putin adevar in acest video, dar tin sa cred ca e fake.

  4. Si mie imi pare fals !

    Camera aia de supraveghere se misca suspect de mult, sigur filmarea a fost facuta cu o camera tinuta in mina de cineva (prieten cu victima) ! SI parca e prea regizat totul, cum iese ala, etc.

  5. Fake, merge cu un pas care nu este natural, fara o directie precisa, a unui tip ce asteapta sa iasa fum din buzunar. Apoi personajul 2, care vine calm spre telefon, nu inspre “pacient”!

  6. Zaone scrii in articol ca toata intamplarea e “destul de ciudata” avand in vedere ca iPhone-ul avea doar 3 luni iar accidentele de genul asta se intampla dupa cel puțin 1 an de utilizare. Deci suna …intr-un fel toata treaba asta

  7. Tinand cont de faptul ca i s-a intamplat unui finlandez, e clar ca e pus de Nokia. Daca ei nu mai au cu ce sa faca reclama macar ar putea sa faca antireclama.

  8. Nu cred ca este real . Deoarece daca va uitati atent acea camera care filmeaza ar fi trebuit sa fie camera de filmare normala….iar ia sa miscat la inceput 🙂