Prima Pagina baseband 06.15.00 In urmatoarele zile MuscleNerd va lucra la rezolvarea problemelor solutiei de baseband...

In urmatoarele zile MuscleNerd va lucra la rezolvarea problemelor solutiei de baseband downgrade pentru iPhone 3GS

  Saptamana trecuta v-am spus ca MuscleNerd sateapta un iPhone 3GS trimis din afara SUA pentru a putea verifica si rezolva problemele de functionalitate ale solutiei de baseband downgrade pentru baseband-ul 06.15.00 al tabletei iPad. Din pacate unii posesori de terminale iPhone 3GS nu au putut utiliza redsn0w 0.9.14 beta pentru a face downgrade acelui baseband, iar MuscleNerd crede ca poate rezolva problema. Terminalul pe care il astepta el i-a ajuns in cursul zilei de ieri, iar in urmatoarele zile el va lucra la rezolvarea problemelor, deci poate pana la sfarsitul saptamanii vom avea disponibila o noua versiune a redsn0w.

  Desigur ca nu stiu exact cand va fi lansata aceasta versiune, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta printr-un articol nou.

 • djciupi

  eu am facut downgrade si nu am probleme .

 • Anonymous

  am incercat sa fac si eu downgrade si nu a mers..insa am ramas fara semnal…solutie?

 • Instaleaza mobilesubstrate, da restart, instaleaza ultrasn0w, da restart.

 • bedmadafaka

  Inainte de ce zice zaone mai sus,reinstaleaza basebandu de ipad!

 • ASta in cazul in care i-a facut downgrade… daca nu e facut downgrade atunci what’s the point?

 • Mihai.

  Are dreptate , nici mie nu mi-a functionat mobilesubstrate si ultrasnow pana nu am reinstalat basebandu , se pare ca incearca sa il rescrie si nu reuseste decat o parte din el , alta explicatie nu gasesc.