Prima Pagina BlackBerry Octopus Keyboard iti aduce pe iPhone tastatura din BlackBerry 10, este acum...

Octopus Keyboard iti aduce pe iPhone tastatura din BlackBerry 10, este acum disponibil in Cydia(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HjpUNe9Nbww[/youtube]

  Octopus Keyboard este un tweak despre care am vorbit acum cateva luni de zile cand va spuneam ca principala sa functie este de a usura procedura de tastare a propozitiilor folosind tastatura din iOS. Tweak-ul este facut dupa tastatura disponibila in terminalele BlackBerry 10 si practic tweak-ul implementeaza in iOS un sistem de predictie care “ghiceste” cuvintele pe care noi urmeaza sa le tastam utilizand tastatura virtuala a iOS. Cuvintele sistemului de predictie sunt afisare deasupra literelor tastaturii virtuale, iar introducerea lor se face folosind un simplu swipe in sus.

  Octopus Keyboard are un dictionar care invata in mod constant ceea ce scriem noi pentru a face propunerile cele mai bune pentru cuvintele care urmeaza sa fie introduse si partea interesanta este ca tweak-ul ar trebui sa functioneze cu mai multe limbi disponibile in iOS. Deocamdata Octopus Keyboard este disponibil in repo-ul http://k3a.me/c/ si urmeaza sa apara in repo-ul BigBoss. Desigur ca tweak-ul nu este gratuit, el functionand cateva zile in baza unei licente trial, iar mai apoi voi trebuie sa achizitionati o licenta completa pentru 4.99$.

Thanks to M.

 • A aparut un siri pentru 5.1.1 se cheama Spazz si este in repoul: http://ihacksrepo.com
  @zaone cred ca ai vazud ca in cydia nu mai exista installous si hakulo resource

 • sony4uandrei

  cum se activeaza? imi da license not valid…

 • eqro

  1. Dudutzy

  nu stiu ce repo-uri ai tu, dar sunt amandoua

 • @eqro in ce repo?
  @sony4uandrei cum asa? Ca mie mi la descarcat foarte bine nu stiu ce license not valid dar ai luat dir repoul care l-am scris eu?

 • sony4uandrei

  eu vb de octopus keyboard.siri am deja 🙂

 • tt

  Swipe de pe android mi se pare mult mai practic si usor de folosit + ca nu e nevoie sa “ghiceasca” urmatorul cuvant.

 • andow’

  frate …sti ce ma dispera maxim??? cum sa ceri 5 dolari pt o chestie in cydia… daca era in appstore mai mergea…da in cydia???? unde azi ai jb maine n’ai…in schimb in appstore platesti si il ai 4 ever… si poti sa ii dai si share pe alte ideviceuri…
  nu zice nimeni nimic de aia 5 parai.. putea sa ceara si 20 si tot nu ar fi deajuns avand in vedere munca depusa da nu in cydia
  oricum nui stress pana maine apare si xsell si o sa fie free cum ar trebui sa fie