Samsung nu reuseste sa convinga o instanta americana sa suspende interdictia de vanzare a Galaxy Tab 10.1

  Saptamana trecuta Apple a impus o interdictie temporara de vanzare a tabletei Samsung Galaxy Tab 10.1, cei de la Samsung facand apel hotararii unei instante de a acorda companiei americane acest drept. Ieri o instanta a judecat apelul celor de la Samsung si a decis ca interdictia temporara de vanzare nu va fi suspendata, compania coreeana neprezentand argumente suficient de credibile pentru a isi sustine cauza. Desi victoria obtinuta de Apple saptamana trecuta este importanta, ea nu afecteaza decat reputatia celor de la Samsung deoarece Galaxy Tab 10.1 nu mai este de mult timp unul dintre produsele de top ale companiei asiatice.

A U.S. judge on Monday rejected a request by Samsung Electronics Co. to lift a ban on U.S. sales of its Galaxy Tab 10.1, another setback for the South Korean firm in its tablet patent battle with iPad maker Apple Inc. Samsung is disappointed with the court’s decision that denied our motion to stay. We believe today’s ruling will ultimately reduce the availability of superior technological features to consumers in the U.S.,” a Samsung spokeswoman told Reuters. The spokeswoman added that Samsung will continue to pursue a request for an appeal of the preliminary injunction.

  Chiar si asa, interdictia de vanzare impusa de Apple stabileste un precedent in SUA, aceasta fiind prima oara cand Apple reuseste sa blocheze vanzarile celor de la Samsung. Apple are acum posibilitatea de a bloca si vanzarile Samsung Galaxy Nexus in baza unei hotarari judecatoresti, compania a depus deja cautiunea necesara pentru impunerea interdictiei temporare de vanzare si in zilele urmatoare s-ar putea sa vedem primele efecte produse de catre ea. Samsung a atacat si aceasta hotarare cu apel, ramane de vazut daca va avea mai mult succes in a isi sustine pretentiile in acea cauza.