Prima Pagina aplicatii FIFA 13 – primele screenshot-uri ale versiunii pentru iOS

FIFA 13 – primele screenshot-uri ale versiunii pentru iOS

  Acum cateva saptamani de zile cei de al EA Games au anuntat lansarea FIFA 13 pentru iDevice-uri, insa din pacate nu a publicat atunci si imagini sau un trailer de prezentare a noului joc. Aceasta “greseala” a fost corectata recent deoarece EA Games a publicat o serie de screenshot-uri ale noului joc si in acest articol le aveti prezentate. La o prima vedere se pare ca jocul aduce un motor grafic imbunatatit si va avea, in mare, acelasi set de optiuni cu care ne-am obisnuit deja, insa desigur ca EA Games poate implementa destule modificar pana in toamna cand titlul ar urma sa fie oficial lansat pe platforma iOS.

  Deocamdata se stie ca jocul va functiona pe aproape orice iDevice, inclusiv iPad 1 si iPhone 3GS, iar grafica conceputa pentru el va fi compatibila cu Retina Display-ul tabletei iPad. Alte detalii suplimentare nu au fost furnizate de cei de la EA Games, insa in saptamanile urmatoare probabil vom afla mai multe noutati si poate vom vedea un trailer de prezentare.

Thanks to Razvan I.

 • Hori

  Eu unul nu cred ca o sa faca modificari mari fata de ce e acum. Au foarte mult de lucru cu impact engine-ul pt xbox, ps3,etc. Si alte lucruri de imbunatatit, plus ca nu pun foarte mult accent pe versiunea de iOS

 • Georgescu

  De acord cu Hori. Poate 2014 sau 2015 va fi ceva nou si probabil si o grafica gen Xbox. Acum 2012 la grafica parca ar fi 2007 de pe pc. Numai jocul jucatorilor aduce a 2012 versiunea pentru pc.

 • Andrei

  Pe Iphone 4s grafica este chiar foarte buna la fifa 2012, si jocul este si fluid. Nu o sa vedeti niciodata grafica de xbox portata pe iphoneuri, abea de pot PCurile de top sa o duca

 • Cosmin Razvan

  fifa e de kko smartphoneuri

 • Cosmin Razvan

  bani aruncati degeaba … controlul si gameplayul sucks …

 • Andrei

  Nu vreau sa fac offtopic dar m-am gandit ca zaone va vedea postul meu aici. Se pare ca MuscleNerd a rezolvat problema cu modele de 3gs incompatibile de downgrade si v-a lansa un update in cursul zilei de azi.
  Sursa: http://twitter.com/#!/MuscleNerd

 • Pingback: Real Racing 2 si FIFA 13 au fost prezentate de EA Games si Firemint(Video) | iDevice.ro()