Prima Pagina aplicatii Apple rezolva problema aplicatiilor “corupte” din App Store, iata cu o poti...

Apple rezolva problema aplicatiilor “corupte” din App Store, iata cu o poti rezolva si tu

App Store este magazinul de aplicatii unde gasiti aplicatii pentru iPhone

  Ieri v-am spus ca unele aplicatii din App Store-ul celor de la Apple refuza sa mai functioneze corect dupa ce sunt actualizate prin magazinul companiei americane. Se pare ca la baza ar fi fost niste probleme cu sistemul Fairlight care protejeaza drepturile de autor ale dezvoltatorilor de aplicatii. Dupa o zi in care foarte multa lume s-a plans din cauza faptului ca aplicatiile nu functioneaza, in cursul noptii cei de la Apple au anuntat oficial ca au rezolvat problema care impiedica rularea aplicatiilor pe iDevice-uri.

We had a temporary issue that began yesterday with a server that generated DRM code for some apps being downloaded. It affected only a small number of users. The issue has been rectified and we don’t expect it to occur again.  Those who have an affected app can re-download it from the App Store.

  Daca ati fost afectati de aceasta problema, atunci Apple va recomanda sa stergeti aplicatia din iDevice-ul vostru si sa o reinstalati pentru a o putea utiliza in mod normal. Aceasta este prima oara cand App Store-ul are asemenea probleme, pentru multi ele sunt neobisnuite, dar asta probabil din cauza faptului ca Apple a avut grija ca asemenea erori sa nu se intample. La final Apple a rezolvat toate problemele, aplicatiile functioneaza si utilizatorii sunt fericiti.

 • ieri nu merge ice age village dupa update iar azi l am sters da nu il mai gasesc in appstore

 • Horia

  Buna ziua,

  Am o problema cu iphone-ul meu. Aplicatiile care au fost instalate din AppStore nu se mai deschid. Incerc sa le deschid si se inchid imediat desi apar ca si deschise in bara de aplicatii. Am incercat sa restartez telefonul normal cat si Hard Reset am reinstalat softul au fost sterse aplicatiile si a functionat dar doar pentru o zi. A doua zi iar nu am mai putut deschide aplicatiile.
  Daca exista un sfat as aprecia. Mentionez ca telefonul nu are jailbreak si softul este 5.11.

  Multumesc,

 • Ai facut vreun restore? Ai repus backup-ul vechi dupa restore?

 • Horia

  Multumesc de raspuns, da am facut restore si am reinstalat aplicatiile si fara rezultat

  O alta problema care nu o aveam pana acum a fost ca nu mai pot deschide / transfera din PC pe Iphone, PDF-urile si o parte din filme am avut si am instalat pe Iphone Ibooks si nu le transfera le vad in librarie pe calculator dar dupa sincronizare nu le transfera.

  Multumesc, pentru sprijin

 • Nu mi-ai zis nimic de backup.

 • Horia

  Nu m-am exprimat corect (si sunt si relativ incepator), da am repus backup-ul vechi dupa restore.

  Multumesc,

 • Fa un restore fara sa il pui.

 • Horia

  Multumesc, asa o sa procedez.