Prima Pagina aplicatii Apple sterge comentariile si review-urile negative lasate la aplicatiile care nu au...

Apple sterge comentariile si review-urile negative lasate la aplicatiile care nu au functionat in ultimele zile

App Store este magazinul de aplicatii unde gasiti aplicatii pentru iPhone

  V-am spus astazi ca Apple a rezolvat in sfarsit problema din cauza careia anumite aplicatii din App Store nu au functionat corespunzator in urma efectuarii unui update de catre dezvoltatori. Se pare ca sistemul care proteja aplicatiile impotriva piratarii ar fi fost cauza problemei, Apple a recunoscut-o si a rezolvat-o, insa a facut ceva in plus pentru dezvoltatorii sai. Pentru ca aplicatiile care nu functionau au avut parte de comentarii si review-uri negative, cei de la Apple au luat decizia de a sterge acele comentarii si review-uri pentru a nu afecta credibilitatea dezvoltatorilor care le-au publicat.

  In momentul de fata aplicatiile afectate nu mai au review-uri negative pentru cea mai recenta versiune, Apple avand grija sa stearga orice fel de urma a problemelor care au afectat respectivele aplicatii. Cred ca masura celor de la Apple este buna pentru ca dezvoltatorii nu au fost vinovati de existenta problemei si review-urile negative afecteaza serios intentia cuiva de a descarca/cumpara o aplicatie.

 • Lebadaru

  Foarte corect ce au facut, comentariile erau adresate aplicatie exclusiv, ce vina aveau dezvoltatorii pentru eroare apple? Dupa parerea mea, decizia a fost corecta si de bun simt cu privire la dezvoltatori dar si la utilizatori.

 • Marius

  Corect era sa lase comentariile negative, care ar fi fost urmate de comentarii pozitive, daca se rezolva problema. Si eu am dat 5 stele unei aplicatii, dupa care am dat 1 stea pentru incompatibilitate cu un update, pentru ca apoi sa revin la 5 stele cand developerul a rezolvat problema.

 • Da, dar vezi tu, tu ai avut o problema cu aplicatia, problema care tinea de developer. Ceea ce s-a intamplat acum nu are legatura cu dezvoltatorii ci cu Apple si nu era corect ca dezvoltatorii sa aiba de suferit din cauza Apple.

 • Marius

  Nu am explicat bine, imi cer scuze. Problemele au fost cand s-a trecut de la Gingerbread la ICS. Teoretic ai dreptate, nu este vina dezvoltatorului ca se schimba firmware-ul, dar cand trec doua saptamani si tu nu actualizezi aplicatia…pot presupune ca esti putin lenes, dupa ce mi-ai luat banii.

 • Nu inteleg ce treaba are Android-ul cu App Store-ul. In Google Play e jungla.

 • Marius

  Nu asta era ideea, iOS vs Android.

 • florin

  Intrebare:

  Am sters din greseala aplicatia ” AppStore” din iphone si nu stiu cum sa reinstalez aplicatia?

  Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

  Multumesc!

 • @florin: Cum ai sters-o din greseala sunt foarte curios?

 • Adi_nasu

  Si eu sunt curios ! :))

 • demyco79

  Au procedat foarte corect cei de la Apple, daca nu era vina dezvoltatorului era normal sa-i stearga comenturile negative.
  @Florin cum ai reusit sa stergi “AppStore” practic nu se poate asa ceva, vezi poate ai ceva bagat din cydia si ai putut ascunde AppStore. Rescriel si o sa-ti apara la loc, sau da un reset total, vezi ca o sa pierzi tot la reset total. A, si daca ai facut jailbreack nu da reset din telefon, ca nu ti se va mai deschide, si apoi trebuie sa-l bagi in dfu mode si sa-l rescrii cu itunes unde folosesti shift+restore