PhoneTrans – o alternativa decenta pentru iTunes

11

  Am spus in repetate randuri pe acest blog ca nu sunt un fan al programului iTunes si imi mentin parerea deoarece il consider o complicatie absolut inutila in viata posesorilor de iDevice-uri. Daca sunteti de aceeasi parere ca si mine, atunci am astazi pentru voi un program numit PhoneTrans care promite sa fie o alternativa decenta pentru iTunes-ul celor de la Apple. Programul are o interfata asemanatoare cu cea a iTunes si in mare indeplineste aproape aceleasi functii, inclusiv cea de sincronizare prin Wi-Fi, insa face totul cu mult mai putin efort si cu mult mai putine complicatii.

To enjoy the music should be like walking in your own backyard garden. PhoneTrans is the ideal free iPhone transfer that comes to realize this for you. With PhoneTrans, you can spice up iPhone, iPad, iPod touch by adding, removing, backing up and recovering music, movies, music videos, TV shows, podcasts, voice memos, ringtones, eBooks and more. All is free and easy! Through directly accessing to iPhone media library, PhoneTrans can help you to easily transfer any media into computer, including mp3, mp4, m4a and m4v, etc.

  Dezvoltatorii PhoneTrans spun ca programul lor este capabil sa suplineasca in totalitate iTunes-ul, insa trebuie sa stiti ca sunt disponibile doua versiuni ale PhoneTrans, una gratuita si una Pro care costa 30$. PhoneTrans nu poate restaura versiuni ale iOS pe iDevice-urile voastre, si nu poate instala aplicatii, deci vorbim doar despre capacitatea de a transfera continut multimedia si de a il administra de indata ce il aveti disponibil in propriile iDevice-uri. PhoneTrans este disponibil doar intr-o versiune care ruleaza pe Windows OS, iar de aici o puteti descarca.