Castigatori – Concurs: Castiga unul dintre cele 6 coduri gratuite pentru Real Racing 2 si Real Racing 2 HD!

  Seria Real Racing este de departe una dintre cele mai bune si mai populare serii de jocuri de tip racing, cei de la Firemint reusind prin aceste aplicatii sa atraga atentia companiei EA Games care a achizitionat-o, punandu-i la dispozitie toate resursele necesare pentru dezvoltarea acestui joc. In momentul de fata nu exista un titlu mai bun decat Real Racing 2, in ceea ce priveste grafica sau gameplay-ul, si asta in conditiile in care Gameloft sau alti mari producatori de jocuri coexista in App Store-ul celor de la Apple.

  Acestea fiind zise, va dau posibilitatea de a castiga 3 coduri gratuite pentru versiunea pentru iPhone/iPod Touch a Real Racing 2 si 3 coduri gratuite pentru versiunea dedicata tabletei iPad a Real Racing 2 HD. Pentru a participa la concurs trebuie sa :

  • lasati un comentariu cu textul Particip;
  • sa partajati pe Twitter/Facebook acest concurs folosind conturile vostre si butoanele de partajare a articolelor disponibile in acest articol.

  Concursul se va incheia maine la ora 09:00.

UPDATE – Castigatorii sunt: Mircea MuresanMarius Penteliuc Crusher ,  Astro ,  eSascha , rundown ; Codurile vor fi trimise in cursul zilei de maine!