Prima Pagina aplicatii Abacul ajunge pe iPhone si tableta iPad

Abacul ajunge pe iPhone si tableta iPad

Alături de Răţuşca cea Urâtă copiii vor învăța ordinea numerelor de la 1 la 10. Nici o problemă dacă nu știu încă cifrele pentru că le vor invăța alături de bobocii de rață! Sperăm să vă distraţi alături de ei şi să ne daţi cinci steluțe! Aşteptăm aprecierile şi comentariile voastre pentru a face un joc mai bun şi mai isteț! Mulţumim. 🙂 Kidsopia este o platformă de educație ce are la bază cercetarea UNICEF: Repere Fundamentale pentru Învățarea Timpurie a Copilului de la Naștere până la 7 ani (RFIDT). Mai multe detalii găsiţi pe siteul www.kidsopia.com

Abacul este disponibila sub forma unei aplicatii universale in App Store si poate fi instalata gratuit pe iDevice-urile voastre.

Pretul initial:
Nume:
Abacul

Gratuit

s

Developer: E-dea Works S.R.L.
Universala
Categoria: Education


Descriere: Alturi de Ruca cea Urt copiii vor nva ordinea numerelor de la 1 la 10. Nici o problem dac nu tiu nc cifrele pentru c le vor inva alturi de bobocii de ra!

Sperm s v distrai alturi de ei i s ne dai cinci stelue! Ateptm aprecierile i comentariile voastre pe…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.7 Mb


 • Bibeca

  Superb

 • al calin

  tare si foarte utila pt cei mici (daca au parinti ipad) 😉

 • ZRR

  @Al Calin: buna asta cu “daca au părinții iPad”. Eu am fost clasa a noua și am mers împreuna cu niște copii de clasa a treia la o piesa de teatru. Mare mi-a fost uimirea sa aud la sfârșit cand coboram treptele un puteți mic tipand din toți plamanii “DOAMNAAAAA! NU-MI GĂSESC TABLETA!!!”
  Aplicatia e frumos conceputa:)

 • williamxd

  Sperm s v distrai alturi de ei i s ne dai cinci stelue! ((sperm)) cam din cale afara

 • bully

  e genul de aplicatie alaturi de calendarul ortodox pe care eu le vedeam posibil realizate la prima generatie de iphone…adica acum multi ani in urma…bravo !