Prima Pagina aplicatii Jailbreak iOS 6 beta 2 – “merita” facut sau nu?

Jailbreak iOS 6 beta 2 – “merita” facut sau nu?

  iOS 6 beta 2 este disponibil de aproape 2 saptamani de zile pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iDevice-uri si desigur ca imediat dupa lansarea acestei versiuni a iOS 6 a fost publicata si o metoda prin care ii puteati face jailbreak. Desi redsn0w nu va permite sa instalati Cydia in timpul procesului de jailbreak, eu v-am explicat acolo si procedura prin care puteti instala Cydia, insa deocamdata nu este recomandabil sa o utilizati. In momentul de fata putine tweak-uri, aplicatii si plugin-uri sunt 100% compatibile cu Cydia si asta poate genera probleme de functionalitate foarte mari.

  Activator, Action Menu, Mobilesubstrate sunt cele mai importante plugin-uri pentru iOS, ele nu sunt 100% compatibile cu noul iOS 6, iar aici sta principala problema. 90% dintre tweak-urile si aplicatiile din Cydia folosesc macar unul dintre aceste plugin-uri si daca ele nu sunt compatibile cu iOS 6, atunci va puteti astepta ca acele tweak-uri sa aiba functionalitate limitata sau sa genereze crash-uri ale sistemului de operare. Eu unul spun ca deocamdata nu “merita” facut jailbreak pentru iOS 6 beta 2, atat timp cat acele plugin-uri nu sunt 100% compatibile cu el. Aceeasi recomandare se aplica si pentru viitoarele versiuni ale iOS.

 • lich

  Eu mi’as pune cydia pentru IAPcracker si Install0us

 • Claudiu

  Nu merita sa faci jailbreak pentru ca nu mai poti instala nicio aplicatie din app store……

 • In primul rând IOS 6 fiind destinat developerilor , userii de rând ar trebui sa stea chill in banca lor ca nu este rezervat lor treaba asta ! Nici vorba de jailbreak totodata ca nu sunt nici dezvoltatori de tweak’uri sau teme sau altele ! In concluzie ramaneti pe iOS 5 ca sa nu va plângeti ca niște …..ca nu va mai merge “mărul”

 • Eugen

  Eu am instalat de cateva zile ios 6 pe ip 4 , autonomie la baterie pare mai buna , merge activat si 3 g fata de ios 6 , dar nu merge youtube.Mentionez ca am unlock cu sam

 • Doru

  ^ …. ai instalat iOS 6 pe ip 4 … merge activat 3G fata de iOS 6 …. 😐 daca citeste unul fara sa cunoasca , iti zice ca esti nebun … specifica si tu Beta1 / Beta2 :)))) !!!

  Intr-adevar … iOS 6 pe iPhone 4 , merge foarte bine … cel putin in cazul meu … doar ca are un bug nesuferit la deblocare X( …. !!!

 • dpetruneac

  cand ar trebui sa avem versiunea finala iOS 6?

 • Rares

  Nu merita jb-ul,pe iPhone 4 cu iOS 6 Beta 1 am instalat cydia,app sync for ios 5.x si iap free,după un tethered boot,nu mai mergea deschisă nici o aplicație,eu nu recomand nici jb-ul fără cydia,oricum,sa ai iOS 6 Beta fără developer account e destul,dacă nu va convine,întoarceti-va la 5.1.1,mie îmi convine iOS 6 Beta 2,merge mai bine ca 5.1.1,la fel si jocurile,apropo,nu găsesc cine a câștigat codurile pentru real racing 2.

 • Rares

  A observat cineva ca atunci cand asculti o melodie,dai lock la iphone iar cand schimbi volumul din butoane,se aprinde lock screen-ul?mie nu mi se intampla la 5.1.1,si rotita aceea la respring sau cand inchid telefonul e acum HD.

 • Doru

  @Rares … da , pe iOS 6 , cand schimbi volumul din casti , se aprinde lock screen-ul … sa mai pape putin din baterie :)) …. sper sa scoata aceasta mica “prostie” pana la oficialul iOS 6 din toamna :)) !!!

 • Rares

  Ma bucur insa ca in aplicatia maps,oceanul Indian nu mai e in Groelanda.

 • Eugen

  Imi pare rau Doru ca nu ai inteles tu care cunosti…. Dar am specificat ios 6 , nu si beta … Si era vorba de ios 6 beta 2 . Dar nu mia zis nimeni daca ii merge youtube pe ios 6 beta 2

 • Hybrid

  Ce nebuneala pe voi cu iAP cracker si installous 🙂 oare alte tweakuri mai stiti ?

 • Eugen

  Din cate stiu eu installus mu mai mergea pe sursa , cyndia.hackulo. com , asta cu aproximatie de pe data de 3.7.2012 pe i 4 cu ios 5.1.1

 • Eugen

  Scuze sursa de instalus era ,, .us ” nu .com

 • macheavel

  merge foarte bine acum instalus 5