Prima Pagina Apple Wolfram Alpha va fi utilizat de Samsung pentru asistentii sai vocali

Wolfram Alpha va fi utilizat de Samsung pentru asistentii sai vocali

  Wolfram Alpha, platforma care ofera raspunsuri la intrebarile pe care i le adresati asistentului personal Siri, va fi utilizata si de catre compania Samsung pentru asistentii sai vocali. Cei de la Samsung vor utiliza Wolfram Alpha pentru a oferi raspunsuri prin aplicatiile S Voice si S Note, deci asistentii vocali ai Samsung vor da exact aceleasi raspunsuri precum asistentul Siri. Unii au acuzat Samsung ca ar fi copiat Siri cand ar fi produs sistemul S Voice, iar acest anunt cu siguranta nu va fi chiar atat de apreciat de fanii produselor Apple.

We are happy to announce that we have partnered with Samsung to bring Wolfram|Alpha’s computational knowledge to Samsung smartphones. The new GALAXY S III and GALAXY Note will now include the Wolfram|Alpha knowledge base with S Voice and S Note applications. Integration in Samsung’s S Voice is yet another application of Wolfram|Alpha technology in a voice command app. The S Voice is available exclusively to users of the new GALAXY S III, which was recently released in the US.

  Integrarea Wolfram Alpha in S Voice si S Note se va face intr-o maniera similara cu cea pe care o avem in Siri, adica posesorii de terminale Samsung vor pune diverse intrebari smartphone-urilor, iar acestea vor interoga serverele Wolfram Alpha pentru raspunsuri. Cei de la Apple nu au incheiat un acord exclusiv cu Wolfram Alpha pentru utilizarea acestor servicii si se pare ca ar fi trebuit sa o faca. Acest anunt demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca alegerile facute de Apple motiveaza alte companii sa ii calce pe urme.

Thanks to Ionut.

 • KFF

  Din nou clonatorii ?

 • anonim

  N-ai dc sa te miri :)) ,asa fac mereu ,copiaza ce vad la apple ,dar asta e ,cand se va face dreptate ,vinovatii o sa plateasca,deocamdata eu nu sunt presedinte si asmd,ramane de vazut,practic nu ma mai suprinde nimik din ce fac cei de la samsung

 • Ovi

  CopyCats 🙂

 • real

  nu inteleg de ce va deranjeaza
  fiecare cu oile lui

 • yoyo

  Pfoai de capul meu,soc si groaza,suntem socati,cum adica samsung sa foloseasca wolfram alfa,eu as interzice celor de la samsung sa mai foloseasca internetul si chiar curentul electric,asa ceva nu se poate,sa foloseasca ei acelasi motor de cautare ca apple,dar nu ne putem credem ochilor asa ceva,hotie pe fata…
  Ma dar cand apple folosea si foloseste google pentru safari si altceva de genul,nu a-ti mai fost ma socati,adica cum sa foloseasca google,e o companie rivala.
  Cata ipocrizie,orice foloseste samsung e hotie pe fata,orice fac aia gata au copiat de la apple,chiar nu exista niciun pic de logica in capatanile alea!!!!

 • vlad

  @yoyo…

  pe de o parte ai dreptate..dar in ansablu ii complet gresit. cel mai mare ghinion ii ca samsung conlucreaza cu google…probabil ca li se va alatura si microsoft, si vor fi 3 giganti(4, daca socotim si youtube-care este detinut de google) contra apple…care nu se stie daca va “juca” alaturi de cineva…

  eu sincer cred ca cel mai bine ar fi ca apple sa cumpere: facebook( eventual si twitter) si intr-un fel o parte din google, sa aiba si acolo o parghie..
  desigur ca sunt multe de luat in calcul si si mai multe care nu le stim noi( ca sa poata fi luate in calcul) .!!!

 • Tuce

  Eu propun ca smartphone-urile să fie create exclusiv de Apple, să nu mai existe concurență, monopolul să fie deținut de ei și să bei apă cu pipeta, astfel vor fi mulți fericiți. :))