Prima Pagina Amazon Amazon lanseaza GameCircle drept un competitor pentru GameCenter(Video)

Amazon lanseaza GameCircle drept un competitor pentru GameCenter(Video)

1

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HdoxX0XGros[/youtube]

  Anul trecut compania Apple a lansat GameCenter drept o platforma prin intermediul careia posesorii de iDevice-uri pot juca jocuri in multiplayer, isi pot publica scorurile in jocuri, pot castiga diverse badge-uri, etc. GameCenter-ul s-a dovedit a fi extrem de popular pe platforma iOS, atat de popular incat Apple l-a portat pe OS X, atat de popular incat cei de la Amazon s-au hotarat sa faca unul asemanator pe care l-au prezentat astazi. In mare serviciul aduce o parte din functionalitatea descrisa de mine mai sus pentru GameCenter si decizia dezvoltarii sale a fost luata pentru a atrage si mai multi utilizatori catre Kindle Fire.

  Adevarul este ca sistemul celor de la Apple a fost foarte bine gandit si a fost extrem de bine primit de utilizatori, iar miscarea celor de la Amazon este cat se poate de normala. M-as fi asteptat ca Google sa lanseze si sa promoveze o platforma extrem de similara cu cea a companiei Apple, insa acest lucru nu s-a intamplat deocamdata, dar prezentarea celor de la Amazon cu siguranta va provoca Google sa produca ceva mai bun.

Articolul anteriorUn nou tip de malware pentru Mac ameninta platforma OS X
Urmatorul articol38 de milioane de iPhone-uri ar putea fi vandute de Apple in Q2 2012
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.