NetMeter si NetMeterWidget for NC monitorizeaza traficul de internet facut pe iDevice-urile tale

  NetMeter este o aplicatie lansata acum cateva ore in Cydia, iar cu ajutorul sau puteti monitoriza traficul de internet facut pe propriul iDevice. Aplicatia este compaitibila cu toate iPhone-urile si tabletele iPad, iar prin intermediul sau puteti avea informatii detaliate cu privire la traficul de internet facut prin Wi-Fi/conexiuni de date/Personal HotSpot, dar si detalii privind viteza de navigare pe internet. Aplicatia are o interfata simpla in care aveti listat toul si desigur aveti la dispozitie optiuni pentru aranajarea informatiilor in ecran si setarea unei limite de trafic care va declansa automat o alarma cand o depasiti.

Record and show your iDevice’s traffic information, such as Data usage, wifi usage, personal-hotspot usage, network speed and so on..

  • Support iOS 5 Notification Center Widget plugin. (Need install NetmeterWidget to support to display information in Notification Center independently)
  • Will give you an alert while accumulate your data plan’s up limit.
  • Initial usage value can be set with the “Reset Database” menu.
  • App’s main page’s content can be fully personalized. You can adjust order of the content, group it.. or even hidden it.
  • Real-time refresh.
  • Support Multi-lingual. en-US, zh-cn, zh-tw… If you can provide more, please contact us.
  • Compatible with iPhone2G, iPhone3G, 3Gs, 4s, iPad 1~3 with iOS 3.1.3 or higher.

  Daca aplicatia din Springboard nu este de ajuns pentru voi, atunci aveti la dispozitie NetMeterWidget for NC, un widget pe care il puteti afisa in Notifications Center si care va afiseaza informatiile pe care le puteti vedea si in aplicatie. Cele doua tweak-uri sunt disponibile in Cydia si sunt compatibile cu iOS 3/4/5.