Swipe – carcasa pentru iPhone care iti curata ecranul terminalului(Video)

  Stim cu totii ca un ecran curat este cel mai bun “prieten” al utilizatorului si totodata stim ca utilizarea intensa a dispozitivului duce la murdarirea ecranului acestuia. In general puteti curata ecranul unui iPhone cu orice fel de material, insa nu ar fi mai frumos daca ati avea o carcasa care ar contine un mecanism special ce ar permite acest lucru? Daca va place sa pastrati curat ecranul iPhone-ului vostru, atunci carcasa Swipe este cel mai bun accesoriu pentru voi, ea continand un sistem care va ajuta sa curatati rapid si eficient ecranul terminalului vostru cu un material special.

The Swipe Cleaning System secures at the top of the case blending naturally into it’s minimal design when not in use.  When your phone screen becomes covered in smudges and fingerprints, you simply click your Swiper free and guide it across the screen and back leaving the glass clean and crisp.  The most amazing change is the new sensation between your finger and the glass after Swiping.  Your screen movements become much smoother and more precise, with a much lower coefficient of friction when moving across the screen. 

  Materialul folosit pentru curatarea ecranului se numeste Delrin si el este acoperit cu un alt material special folosit in general la curajtarea ochelarilor scumpi, deci teoretic aveti in fata un produs high-end care sigur va proteja iPhone-ul vostru impotriva zgarieturilor fine pe care le puteti face cand curatati ecranul cu anumite terminale. Desi carcasa aceasta aduce un sistem interesat de curatare a ecranului, partea proasta este ca trebuie sa renuntati la design-ul frumos al iPhone-ului vostru deoarece carcasa este groasa, indeajuns de groasa pentru a dubla grosimea iPhone-ului.

  Deocamdata Swipe este disponibila numai sub forma unui proiect pe Kickstarter, insa probabil va fi finantat.