Yellow Jacket – carcasa care iti transforma iPhone-ul intr-un aparat cu electrosocuri(Video)

[vimeo]https://vimeo.com/44116436[/vimeo]

  Yellow Jacket este o noua carcasa pentru iDevice-uri care a fost special conceputa pentru a va transforma iPhone-ul intr-un aparat cu electrosocuri. Aparatele cu electrosocuri sau Tazerele sunt niste aparete care imobilizeaza un om cu ajutorul socurilor electrice si sunt sigur ca ati vazut destule aparate de acest gen prin filmele americane. Revenind la Yellow Jacket, carcasa a fost facuta de catre un barbat care a fost atacat in propria casa si nu a avut la indemana niciuna dintre armele pe care le avea in casa, iar cea mai buna solutie pentru el a fost sa isi transforme iPhone-ul intr-o arma.

Here at Yellow Jacket, we know from first-hand experience what is needed in a violent situation to escape danger. We have designed our iPhone 4 stun gun case to be easily deployable with one hand. In less than two seconds, both safety mechanisms can be deactivated and the Yellow Jacket stun gun is ready for action. Compare this to a regular stun gun which can take five to ten seconds to find and deploy. Our iPhone stun gun case is capable of stopping an aggressive attacker. The 650K volt of electricity flows from the electrodes and into the assailant upon contact providing a potential victim with the opportunity to escape danger. Unlike other phone cases, the Yellow Jacket iPhone 4 case gives you the ability to defend yourself. Android models coming soon!

  Carcasa este echipata cu o baterie care este capabila sa impinga 650.000 de volti in corpul unei persoane sau sa adauge inca 20 de ore de usage pentru iDevice-ul vostru, adica ati avea echivalentul a inca 4 baterii de iPhone in buzunar. Carcasa este disponibila in mai multe culori la preturi de 80 – 100$ pe acest website, insa inainte sa o achizitionati trebuie sa verificati legislatia pentru a vedea daca aveti dreptul sa purtati asa ceva cu voi.

2 COMENTARII