SecureTips – un mod mai placut de a folosi castile Apple(Video)

  Daca ati avut mai multe terminale mobile, atunci in mod sigur ati folosit mai multe modele de casti si probabil v-ati facut o oarecare idee in legatura cu modelele care ar fi cele mai potrive pentru voi. Castile celor de la Apple intra in categoria produselor bune, nu extraordinare, insa care isi fac fara probleme treaba in aproape orice conditii. Desigur ca aceste casti nu sunt perfecte, cum nici altele nu sunt perfecte, iar aici intervine SecureTips, un produs care isi propune sa fixeze corect in ureche castile pe care Apple le ofera utilizatorilor cu terminale iPhone.

That is why we created SecureTips. Easy to attach, comfortable to wear, and completely secured to your ears, our tips make sure your earphones stay where they belong. They will be manufactured with silicone rubber to ensure optimum comfort and maximum durability. Installation is the easiest thing in the world. Just slip a tip over each earbud and you can take comfort in the fact that wherever you go and whatever you do, your earphones will stay in your ears. 

   Practic este vorba despre un mic accesoriu care se fixeaza pe castile Apple si este special facut pentru a se mula structura interna a urechii astfel incat castile sa stea fixe in ureche, indiferent cum rotim capul. Ideea este interesanta, insa ea este deocamdata disponibila doar sub forma unui proiect al website-ului Kickstarter si nu se stie daca va fi vreodata finantat.