Ce jocuri imi ocupa timpul in ultima vreme?

  Nu cred ca trece o zi fara sa cineva imi spuna sa ii recomand niste aplicatii interesante sau niste jocuri pe care sa le incerce si desi zilnic va punem la dispozitie aplicatii gratuite pentru Mac OS X si iOS, plus o lista de aplicatii la pret redus, multi dintre voi sunt interesati sa afle ce joc eu. Ei bine in putinul timp liber pe care il am incerc sa testez jocurile noi aparute in App Store, iar in ultima saptamana mi-am pierdut timpul cu jocul CSR Racing, Bike Baron si desigur incepand de ieri testez jocul Amazing Alex pe care compania Rovio l-a lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

  In general imi plac jocurile care implica evenimente sportive, dar nici cele care implica curse cu masini nu imi sunt straine, nu sunt fanul FPS-urilor sau third person shooterelor, insa am jucat cu placere jocurile din seria GTA lansate de Rockstar Games si alti producatori. Acestea fiind spuse, voi ce titluri din App Store jucati zilnic? Raspunsurile voastre vor fi cu siguranta de ajutor si veti oferi multor oameni posibilitatea de a incerca jocuri noi.

30 COMENTARII

  1. CSR Racing si Pocket Planes. Shooterele nu-mi plac deloc, dar cele cu sabiutze ma atrag ( Dungeon Hunter 3, Blood&Glory, Infinity Blade)

  2. bike barron-extrem be tare
    CSR racing e bun dar mai exista un joc asemanator numit “Car Club tuning storm” care mi se pare mai bun dar tocmai am vazut ca nu e gratuit…(eu l-am luat cand nu costa nimic si am crezut ca a ramas asa…)
    “The Sandbox” si “Scribblenauts” imi plac mai ales pentru ideile din spatele lor
    Sa mai adaug cateva jocuri:
    -Hay Day (administrare de ferma,cel mai bun din appstore)
    -Boost 2
    -Falling Fred
    -Plague Inc.
    -Dark Medow The Pact(seamana cu infinity blade dar este gratuit,trebuie sa il incercati)
    etc…

  3. Air Wings (cel mai tare joc multiplayer, ai voice chat), Asphalt 7, Amazing Alex, Dead Space 2, Gears, Where’s my perry?, Mini Motor Racing……..cateodata unele levele din Angry Birds….

  4. Eu ma joc urmatoarele :
    TheEndApp
    Subway Surf
    Fruit Ninja
    Fruit Ninja Puss in boots
    Angry Birds Seasons
    NFS HP
    Boost 2
    Plane Killer
    BreakBox
    Anodia
    Astea sunt jocurile care imi ocupa timpu liber 🙂

  5. 1.Asphalt 6:Adrenaline
    2.Real Racing 2
    3.NFS Shift 2
    4.FIFA 12
    5.Tiger Woods PGA Tour 12
    6.3D Pool Master
    7.GTA 3
    8.Infinity Blade 2
    9.N.O.V.A 3
    10.Where’s my Water
    11.Cut the Rope
    12.Angry Birds Space
    13.Chess*
    14.Monopoly
    15.Sudoku

    !!!SI INCA CATEVA CARE MERITA JUCATE!!!

  6. Cum e experienta jocurilor pe iPad 3? De cateva zile ma gandesc sa achizitionez unul si nu stiu ce sa aleg, iPad sau laptop? 🙂

  7. Asta e adevarat. Zaone: tu le ai pe ambele, nu? Ma gandesc ca pe laptop iti petreci cel mai mult timp… Eu vreau ceva pentru web browsing, muzica, filme, carti electronice….

  8. Games of thrones ( gen tribes) dar mult mai bine facut, mi-a mancat o caruta de timp in ultima vreme. F tare jocu recomand fanilor genului.