CSR Racing – o aplicatie pentru entuziastii drag race-urilor(Video)

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8_XwG2E0Y34[/youtube]

  In cadrul keynote-ului de deschidere al WWDC 2012 cei de la Apple l-au invitat pe “Stig” pe scena pentru a face o scurta demonstratie a jocului CSR Racing. Daca va uitati la clipul video de mai sus veti intelege ca vorbesc despre un joc dedicat fanilor drag race-urilor. Titlul a ajuns deja in topul celor mai descarcate aplicatii gratuite din mai multe App Store-uri si locul este meritat deoarece pe langa grafica foarte buna in el veti gasi majoritatea masinilor de tip sport disponibile pe piata, dar si o serie intreaga de challenge-uri si orase in care puteti face curse.

STUNNING GRAPHICS 
Featuring a breakthrough in graphics fidelity, CSR Racing smashes the barriers between consoles and your iPhone or iPad. Full retina resolution and next-gen lighting combine to beat any 1080p console racing game on the market. 

LICENSED CARS 
Officially licensed cars from Audi, BMW, Chevrolet, Ford, GM, Mini and Nissan; incl. Audi R8, Ford GT, Chevrolet Camaro, Nissan GT-R, BMW M3 and a few surprises! 

THE ULTIMATE CHALLENGE 
R8 vs GT-R. Corvette vs M3. Your car against theirs. In a straight line. It’s about power, skill and tactics. Hit the right revs and let that turbo work. But deploy the nitrous at the wrong time, and you’re toast. 

UPGRADE YOUR CAR 
Choose from turbos, engine stages, ECU tweaks, racing tires and much more to strategically upgrade your car to fit your driving style. But remember: no two cars are the same – don’t overload a RWD on skinny tires with power it can’t handle. 

CUSTOMIZE YOUR RIDE 
Make a statement with custom license plates, custom paints and original custom decals. 

RULE THE CITY 
You are not alone. The crews that rule the city are watching you, and you will soon face their best drivers. Beat their bosses, and you’ll take over their district. So far so good – but all is not what it seems… 

  CSR Racing este disponibil gratuit in App Store sub forma unei aplicatii gratuite.

27 COMENTARII

  1. “in el veti gasi majoritatea masinilor de tip sport disponibile pe piata”. Mai uita-te odata. Sunt doar 4-5 marci de masini. Nu avem Lamborghini, Porche, Ferrari, samd.

  2. Un joc frumos, grafica exceptionala insa un singur defect… cand se termina benzina trebuie sa astepti prea mult iar jocul devine o tampenie in felul asta (fac 5/6 curse apoi astepti!) … Poate vor scoate chestia asta pe viitor

  3. daca vreti sa nu mai asteptati pana se incarca fuel-ul si nu vreti nici sa dati gold inchideti jocu si dati ceasul cu o ora inainte si dupa intrati in joc 😉

  4. vezi ca benzina se incarca singura(full la interval de o ora) dar poti sa primesti daca trimiti invitatii la lista din facebook(asta de vreo 2-3 ori merge)..;)))

  5. Daca iti schimbi din setari data cu o luna inainte, iti da o moneda in plus.Faci asta de cateva ori si poti cumpara upgrade-uri.Plus ca iti incarca si benzina…spor la jucat 😉

  6. Sincer e o balarie de aplicatie facuta doar sa te stoarca de bani,urasc genul asta de aplicatii care cica sunt gratis dar cand colo este imposibil sa o folosesti pana nu bagi cel putin 100 de euro in ea.
    Da am zis bine cel putin 100 de euro altfel nu poti sa termini acest asa zis joc…..
    Cei drept am reusit nu prin metode prea ortodoxe sa il termin,dar e strigator la cer ca sa pui asemenea scoruri….prefer oricand sa dau 2-3 euro pe un joc full decat sa iau “gratis” o asemenea sugativa….
    Merge cu iap cracker sa cumparati,dati buy,iesti instant din joc,opriti netul si ramaneti cu ce a-ti cumparat,daca va conectati la net vi se ia tot din cont…

  7. De doi lei jocul, am jucat in wek la el de am ajuns la lvl 7 si am dat un restart la sistem ca numai incarca o aplicatie si cand am deschis again jocul eram iara lvl 1.

  8. Frate eu am facut lvl 47 cu cele mai bune masini din jOk r8 full si altele si mi-a aparut o cheatie si parca ii dadusem restore si dupaia mi-a aparut lvl45 si 626,335 dolari si facusem lvl 47 dar l-am sters ca ma plictisisem