Ai utilizat vreodata functia Wish List a App Store-ului?

  Orice magazin care se respecta pune la dispozitia vizitatorilor sai un wish list, adica o lista in care utilizatorii isi includ produsele pe care si-ar dori sa le cumpere in viitor. Magazinul de aplicatii al celor de la Apple nu face distinctie, iar in el aveti posibilitatea de a face wish list-uri cu aplicatii pe care mai apoi le puteti accesa, partaja si eventual puteti cumpara o parte sau toate aplicatiile din el. Pot spune ca de cand exista App Store am ignorat cu foarte mare usurinta acest wish list, pentru ca atunci cand am vrut sa achizitionez ceva am facut-o fara sa ma gandes de doua ori.

  Desigur ca nu toata lumea are oricand bani sa cumpere ce doreste, asa ca va intreb pe voi daca ati folosit acest sistem si cat de util vi se pare.

15 COMENTARII

  1. Ai eu il folosesc…cad este vorba de ceva mai scump trebe sa te gangesti de doua ori…sa nu dai banii si sa nu il folosesti…este util

  2. @Andy: right … le platesti in viitor. Mi se pare tare! Chiar asa … oare astia de la apple nu ar putea implementa un sistem de plata in rate .. sau special pt Andy: Plata in viitor =))

  3. eu nu…cand vreau sa cumpar ceva dar nu eram sigur,instalez aplicatia crackuita,si daca imi place o cumpar…daca nu,nu cumpar :))

  4. Apropo de rate:)) se poate folosi un card de cumparaturi de la raiffaisen,sau card avantaj(europe bank),merge? Pentru aplicatii scumpe,gen igo la 70€…nube chiar asa usor sa scoti tot banul o data din mana(mai ales cand nu-i castigi u)

  5. @florin

    Multumesc! Eu folosesc rar itunes si .. nu mi-am dat seama ca e de pe PC. (folosesc diskaid. mi se pare mult mai bun decat itunes cand vine vb de file management iar pe appstore intru numai de pe device)