Prima Pagina accesorii Noi carcase pentru iPhone 5 apar pe web deoarece noul terminal ar...

Noi carcase pentru iPhone 5 apar pe web deoarece noul terminal ar fi intrat in productie

  Pentru ca iPhone 5 urmeaza sa fie lansat oficial peste doar cateva luni, producatorii asiatici de carcase s-au apucat deja sa aduca pe piata primele modele care ar fi compatibile cu noul dispozitiv. Observati ca ele sunt facute pentru un iPhone alungit, cu ecran de 4 inch, insa in rest nu se deosebesc cu nimic de alte carcase asemanatoare disponibile pentru iPhone 4 sau iPhone 4S. Din pacate anul trecut producatorii de carcase s-au grabit sa lanseze asemenea produse inainte ca Apple sa prezinte iPhone-ul si desigur ca au pierdut multi bani, insa asta nu ii impiedica sa faca exact acelasi lucru acum.

  Cei care produc si vand aceste carcase sustin ca ele apar pe piata deoarece Apple ar fi inceput sa produca iPhone 5 si produsele sunt facute conform specificatiilor in baza carora este asamblat dispozitivul, insa eu raman circumspect cu privire la aceste explicatii.

 • Anonymous

  Ce rezolutie o sa aiba totusi iPhone 5 in cazul formei asta alungite ? Cred ca o sa fie ceva aproape HD(720), dar in cazul asta o sa fie ceva de lucru la schimbare aplicatiilor pt rezolutia asta.

 • yordoze

  pai din cate pare, iphone 5 o sa fie subtire si lunguet…iach! Oribil, si eu care am inceput sa admir apple pentru ca foloseste in fabricarea produselor doar materiale de calitate, si sunt si foarte finisate, dar nah, am inteles ca o sa fie prezentat de 7 august, dar cel mai important eveniment din august si din acest an o sa fie gamescom 2012, unde regele jocurilor GTA V, isi va face debutul si o sa avem o data de lansare.

 • 1136 x 640

 • yordoze

  imi cer scuze pentru greselile gramaticale.

 • @yordoze. C’mon are you serious? Tu chiar crezi ca iphone 5 ar atrage mai putina atentie decat GTA V? Si ai impresia ca materialele nu sunt de calitate, sau calitatea e afectata ca il lanseaza pe 7 august? Nici nu l-ai vazut..

 • Anonymous

  e gen telecomanda

 • djcata

  iar vand astia carcase fara sa aiba legatura cu realitatea