Tepe cu aplicatii din App Store – iBlacklist Pro – Manager

  Am discutat de nenumarate ori despre aplicatiile de tip Blacklist din App Store care sunt facute doar in scopul de a va fura banii si imi place sa va tin la curent cu toate prostiile de acest gen care invadeaza magazinul de aplicatii al celor de la Apple, asa ca astazi am pentru voi iBlacklist Pro – Manager.  Desi la o prima vedere ati crede ca este vorba despre o aplicatie care va permite sa blocati apeluri nedorite, dezvoltatorul descrie o aplicatie care va protejeaza datele, insa in realitate nu veti trece vreodata de ecranul prezentata in partea dreapta a aimaginii de mai sus.

This app is mentioned on the net as it would block unwished callers on your iPhone. Problem is, when you launch it you get to define a pattern, but its never the right one. I could never get past that screen. There is no support in English or in any other widely spread language. I think Apple should check what this is about. Also, I was not able to report a problem rg this app and this is why I submit this review.

  Un utilizator a lasat comentariul de mai sus pentru aplicatie si acolo se specifica foarte clar ca aplicatia este nimic mai mult decat o teapa grosolana, asa ca va recomand sa nu va obositi si sa nu o achizitionati pentru ca nu merita sub nicio forma.