iPhone 5 – a intrat in productie, va avea un design nou, dar cand va fi lansat?

  Aseara v-am spus ca iPhone 5 ar fi intrat deja in productie la partenerii Apple si ca in imaginea de mai sus aveti prezentata ceea ce pare a fi viitoarea carcasa a dispozitivului. Daca va uitati atenti veti observa ca intre camera si flash LED nu mai exista acel microfon prezent in imaginile aparute anterior pe internet, insa aceasta nu este singura modificare. Se pare ca pe carcasa exista doar o mica parte facuta din sticla, restul urmand a fi construit din aluminiu, insa acest aspect a fost prezentat si anterior, deci probabil vorbim despre o alta configuratie a carcasei. In rest iPhone-ul ar urma sa arate exact precum il avem prezentat, adica vom avea un ecran de 4 inch, aspectul lateral va fi usor modificat, portul audio ar urma sa fie mutat la baza dispozitivului si un nou port USB mai mic ar urma sa fie disponibil.

My reliable Chinese sources told that, new iPhone has started manufacture phase. The design, which were told by this source, blackface of this new iPhone has naked aluminum surface and partially glass covered part. And a small hole, which were seen in between LED flash and lens, was gone away or invisible, this source told.

  Daca sursele din China spun adevarul si iPhone 5 a intrat deja in faza de productie, atunci exista cea mai apropiata posibila data a lansarii este sfarsitul lunii septembrie. La inceputul acestui an Apple a dat startul productiei tabletelor iPad 3 la sfarsitul lunii ianuarie, iar la jumatatea lunii martie a lansat tableta in magazine, deci acum putem asista la o lansare ce ar putea avea loc la sfarsitul lunii septembrie sau jumatatea lunii octombrie. iPhone 4S implineste 1 an pe 16 octombrie, insa Apple poate lansa iPhone 5 mai devreme, mai ales daca iPhone 4S nu mai inregistreaza vanzari chiar atat de bune.

  Eu spun ca iPhone 5 va fi lansat ori la sfarsitul lunii septembrie, ori pe la jumatatea lunii octombrie si asta pentru ca in urmatoarele 2 luni de zile Apple trebuie sa produca vreo 5 – 10 milioane de terminale iPhone. Anul trecut iPhone 4S s-a vandut in 4 milioane de exemplare in doar 3 zile si iPhone 5 se va vinde cu siguranta in cantitati mult mai mari, iar Apple are nevoie de timp pentru a le produce pe toate.