Vodafone ofera Wi-Fi gratuit in 80 de locatii din Romania

  Daca RCS & RDS a putut sa ofere internet Wi-Fi gratuit in multe zone din tara, Vodafone face acelasi lucru si ofera internet Wi-Fi gratuit in 26 de orase din Romania. Mai exact, 80 de locatii au disponibile Wi-Fi HotSpot-uri gratuite in care utilizatorii, indiferent de retea, pot incerca internetul gratuit oferit de catre cei de la Vodafone Romania. Accesul gratuit este temporar, deci bucurati-va de el cat este disponibil. Mai multe detalii despre orasele in care aveti acces gratuit la internet gasiti in comunicatul de mai jos :

Bucuresti, 16 iulie 2012 – Incepand de astazi, utilizatorii terminalelor mobile cu conectivitate Wi-Fi pot testa promotional, gratuit, experienta Vodafone si aplicatiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, printr-o retea nationala de 80 de zone Wi-Fi, situate in 26 de orase, indiferent de reteaua de telefonie mobila utilizata.

„Ne dorim sa fim in permanenta aproape de utilizatori si am decis sa extindem acoperirea teritoriala cu puncte de acces la Internet prin Wi-Fi, de la litoralul romanesc, pana la cele mai frecventate zone din tara, in perioada vacantelor de vara. Procesul de acoperire va continua, deoarece vrem sa oferim tuturor utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile Vodafone si de a experimenta variatele aplicatii pentru mobil pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, disponibile oriunde si oricand, prin reteaua noastra de date”, a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Astfel, in aceasta etapa de extindere a acoperirii Wi-Fi, Vodafone a instalat puncte de conectare online in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cavnic, Cluj-Napoca, Constanta, Costinesti, Fagaras, Focsani, Galati, Iasi, Mamaia, Medgidia, Oradea, Ploiesti, Piatra Neamt, Sibiu, Sighisoara, Targu Jiu, Targu Mures, Timisoara, Targoviste si Tunari. In Bucuresti, printre zonele in care Vodafone a instalat puncte de acces gratuit la Internet prin Wi-Fi, se numara si in Plaza Romania si Sala Polivalenta, Programul de acoperire Wi-Fi a avut, ca prima etapa, oferirea de acces la Internet gratuit, nelimitat, pe o serie de partii principale, din Gura Humorului, Straja, Cavnic (Icoana), Baisoara, Arieseni (Vartop), Predeal si Poiana Brasov.

Apoi, dezvoltarea a continuat in Mamaia, pe plajele din zona Casino – la piciorul telegondolei, in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu – langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord. Mai mult, accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi este disponibil si in Costinesti, in zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului. Acoperirea cu Wi-Fi face parte din planul Vodafone de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a experimenta serviciile si conectivitatea online, in cat mai multe dintre destinatiile atractive ale tarii.

6 COMENTARII