Prima Pagina Android Android si BlackBerry pierd o treime dintre utilizatori in favoarea iPhone-ului, posesorii...

Android si BlackBerry pierd o treime dintre utilizatori in favoarea iPhone-ului, posesorii de iPhone-uri nu vor ecrane mai mari

  Compania care a facut studiul despre care am vorbit acum aproximativ o ora ne ofera cateva detalii interesante cu privire la alegerile pe care urmeaza sa le faca posesorii de terminale Android/BlackBerry, dar si cu privire la preferintele posesorilor de iPhone-uri. Se pare ca in momentul de fata aproximativ o treime dintre posesorii de terminale Android sau BlackBerry intentioneaza sa renunte la respectivele dispozitive in favoarea unui iPhone, cifrele fiind extrem de interesante avand in vedere ca iOS-ul este criticat pentru lipsurile sale si pentru ecranele mici din iPhone-uri.

Android phones were measured at a re-buy rate of 60%, up from 47% last year. “While the improvement is a positive sign,” Munster writes, “Android is still losing 33% of current users to the iPhone. We also note that 38% of Blackberry users expect to switch to iPhone.” 

  Daca trecem de la concurenta la posesorii de terminale iPhone aflam ca majoritatea celor care detin un asemenea dispozitiv nu isi doresc un ecran mai mare in iPhone. Preferintele acestor utilizatori contrasteaza cu cele ale posesorilor de terminale Android, insa sunt asemanatoare cu cele ale posesorilor de terminale BlackBerry. Studiul a fost facut pe 400 de persoane din SUA si Asia, deci il puteti privi cu o oarecare “doza” de neincredere. Fac abstractie de studiu si va spun ca eu as dori un ecran mai mare in iPhone si cred ca iPhone 5 imi va indeplini dorinta.

 • Andrei

  Corect,si eu vreau un ecran mai mare,maxim 4″ .Daca iphone 5 va arata tot ca iphone 4 si 4s si la forma si la dimensiune,atunci apple va face cea mai mare eroare economica … adica nu va fi un “boom” de vanzari

 • eu cred ca va arata diferit, componente noi si posibil un ecran mai mare…dar sigur vor schimba design-ul…adica de la 3g/3gs in coace un design il tin doua generatii…

 • Daddy

  4,3 IDEAL PENTRU SMARTPHONE,parerea mea:),e super ok

 • Adrian G.

  Multi au hulit 4s ca nu se numea 5,ca arata identic cu 4 ,ca nu avea ecran marit ca al concurentei, si totusi vanzarile au fost mai mari comparativ cu celelalte modele.Eu unul sunt multumit cu un ecran asa ,,mic” si cred ca nu degeaba Steve Jobs a considerat ideale dimensiunile iphone-ului, desi n-ar fi fost o problema pt Apple sa le mareasca ca la android.Sunt convins ca va avea succes mai mare urmatorul model indiferent daca ecranul va avea sau nu alte dimensiuni .

 • Eu-Bibi

  Eu unu voi trece la “5” doar daca va avea un maxim de 4 inch daca va fi mai mare raman la 4s… Deci pentru mine acel studiu este corect 🙂 preferand un display de 3.5 maxim 4 inch

 • dode

  iPhone a facut fata oricui numai cu IOS care a venit tot timpul cu ceva nou. Designul este perfect, nu stiu ce posesor de iPhone nu a simtit cum se muleaza in palma atunci cind il folosesti ciar daca pare mai dur.

 • Anonymous

  Nu se muleaza deloc in palma, pt ca are muchii ascutite. Este greu si alunecos pt ca este de sticla. Cu carcasa arata ca naiba, ca si toate telefoanele.

 • Eman

  Par eu mai demodat sau iPhone 3G/3GS cu designul lui pare mai “comfortabil” de tinut in mana? Am si iPhone 4S dar prefer 3GS-ul la designul spatelui.
  Despre ecran… 4 – 4.3″ maxim!

 • scacg

  4 inch maxim pt un display de telefon parerea mea,iar cat despre studiu cu siguranta multi vor trece la iPhone 5 dupa ce isi prind urechile in bug-urile androidului.Eu sunt fan Nokia dar cel putin un an nu mai merita nimic de la ei…..asa ca am trecut la un soft stabil….adica IOS.Nu aruncati cu pietre, am avut Android si nu voi mai avea viata asta asa ceva.Bafta tuturor in alegerile facute.