Android si BlackBerry pierd o treime dintre utilizatori in favoarea iPhone-ului, posesorii de iPhone-uri nu vor ecrane mai mari

  Compania care a facut studiul despre care am vorbit acum aproximativ o ora ne ofera cateva detalii interesante cu privire la alegerile pe care urmeaza sa le faca posesorii de terminale Android/BlackBerry, dar si cu privire la preferintele posesorilor de iPhone-uri. Se pare ca in momentul de fata aproximativ o treime dintre posesorii de terminale Android sau BlackBerry intentioneaza sa renunte la respectivele dispozitive in favoarea unui iPhone, cifrele fiind extrem de interesante avand in vedere ca iOS-ul este criticat pentru lipsurile sale si pentru ecranele mici din iPhone-uri.

Android phones were measured at a re-buy rate of 60%, up from 47% last year. “While the improvement is a positive sign,” Munster writes, “Android is still losing 33% of current users to the iPhone. We also note that 38% of Blackberry users expect to switch to iPhone.” 

  Daca trecem de la concurenta la posesorii de terminale iPhone aflam ca majoritatea celor care detin un asemenea dispozitiv nu isi doresc un ecran mai mare in iPhone. Preferintele acestor utilizatori contrasteaza cu cele ale posesorilor de terminale Android, insa sunt asemanatoare cu cele ale posesorilor de terminale BlackBerry. Studiul a fost facut pe 400 de persoane din SUA si Asia, deci il puteti privi cu o oarecare “doza” de neincredere. Fac abstractie de studiu si va spun ca eu as dori un ecran mai mare in iPhone si cred ca iPhone 5 imi va indeplini dorinta.