Cumperi un televizor destept si primesti o tableta iPad 2 cadou de la eMAG

14

  Astazi la sediul eMAG din Bucuresti cei de la Phillips au lansat, in premiera, in Romania televizorul Smart TV LED Philips seria 7000. Televizorul are rezolutie Full HD, este destept si imaginea de mai sus m-a cam lasat cu gura cascata, si cu amintirea orelor pierdute cu un gamepad in mana in fata unui TV. Televizorul celor de la Philips este capabil sa afiseze imagini 3D la rezolutie 1080p, are Wi-Fi integrat, poate fi controlat printr-un smartphone sau o tableta cu ajutorul unei aplicatii speciale(care este compatibila si cu alte televizoare destepte), ofera acces la magazine cu continut multimedia, vine cu Skype integrat si pretul nu este deloc mare daca luam in considerare faptul ca eMAG-ul ofera o tableta iPad 2 cadou cumparatorilor.

  Mai multe detalii despre televizor aveti un comunicatul de mai jos, iar pe website-ul eMAG il gasiti aici.

București, 18 Iulie 2012 – Philips lansează pe piața locală seria 7000 Smart TV LED, televizoare premium care oferă o calitate superioară a imaginii în format 2D și 3D, rezoluție full HD, acces la magazinele online de filme și conținut media, precum și servicii Catch-up TV. Noile televizoare Philips integrează tehnologia Wi-Fi și pot fi controlate prin smartphone, tabletă sau tastatură. Smart TV LED Philips din seria 7000 prezintă o interfață modernă și soluții ușor de accesat de fiecare membru al familiei: Wi-Fi Smart Screen pentru vizionarea programelor TV în orice loc al casei și Skype integrat pentru efectuarea de apeluri de voce și video pe TV. Jocurile video 3D se pot vizualiza în full screen prin intermediul ochelarilor cu obturator activ. Astfel, fiecare jucător urmărește numai evoluția sa, full screen, spre deosebire de alte dispozitive Smart TV pe care nu se poate juca la dublu decât spleet screen. (vezi foto)

“Românii sunt atrași de inovații, de soluții care să să le permită să-și petreacă timpul liber într-un mod interactiv și plăcut și adoptă rapid cele mai noi propuneri din zona electro IT”, a declarat Sebastian De Lazzero, Senior Marketing Specialist, TP Vision România şi South Balkans. “Noile Smart TV LED Philips din seria 7000 sunt dispozitive inteligente, care includ tehnologii premiate EISA (European Imaging and Sound Association) pentru calitatea imaginii și a sunetului, fiind în măsură să revoluționeze modul în care consumatorii interacționează cu televizorul”, a mai adăugat acesta. Noua gamă Philips este capabilă să furnizeze imagini 3D. Seria 7000 folosește tehnologia ochelarilor cu obturator activ. Toate modelele acestei serii beneficiază de conversie din 2D în 3D, adăugând profunzime tridimensională oricărui conținut 2D în timp real. Percepția conținutului 3D variază de la utilizator la utilizator, astfel că Philips oferă posibilitatea personalizării profunzimii 3D în funcție de preferințe.

Noile Smart TV-uri dispun și de o aplicație care le permite utilizatorilor să transmită conținut video, audio sau foto, de pe dispozitive compatibile, direct pe ecranul televizorului. Consumatorii au posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa contracost magazine video online sau de a comuta vizualizarea unui program TV pe iPAD. Televizoarele Philips din seria 7000 înclud procesoare dual core și beneficiază de 800Hz Perfect Motion Rate. Aceasta permite vizionarea filmelor cu imagini care se succed rapid, pline de mișcare și acțiune intensă, în condiții ideale de calitate video și de claritate a imaginii. Telecomanda are dublă față, tastatură clasică și tastatură qwerty, și include un senzor care detectează ce tastatură este orientată în sus (pentru a putea dezactiva restul butoanelor, evitând astfel comenzile accidentale). Funcționează pe unde radio și acționează chiar și atunci când nu este îndreptată în direcția dispozitivului.