Prima Pagina Apple Apple lanseaza iTunes Match in Ungaria si Polonia, uita de Romania

Apple lanseaza iTunes Match in Ungaria si Polonia, uita de Romania

  iTunes Match, serviciul care permite utilizatorilor de iDevice-uri sa isi transfere muzica din calculator direct in iCloud si sa o asculte pe orice iDevice-uri, va fi disponibil in Ungaria si Polonia, Apple anuntand lansarea inca de ieri cand si-a actualizat informatiile privind termenii si conditiile de utilizare a iTunes. Aceste doua tari nu ar fi singurele in care iTunes Match ar urma sa fie oficial lansat, insa deocamdata Apple nu a facut un anunt oficial, asa ca ramanem doar cu acesti doi vecini ai Romaniei care vor beneficia de acest serviciu.

  Desi iTunes Music Store este disponibil in Romania de aproape un an de zile, deocamdata iTunes Match-ul si iTunes Movie Store-ul nu sunt disponibile in tara noastra si exista sanse mari ca ele sa nu apara vreodata. Sper ca actualul guvern sa faca schimbarile pe care le promitea si sa deschida piata romaneasca investitorilor straini, inclusiv celor de la Apple.

 • Dar ce e așa diferit la filme fața de muzica?…In Movie Store-ul din Franța/Germania/alta tara dezvoltată, filmele au si subtitrari?

 • PegasosII

  In Austria de exemplu filmele sunt in germana dublate ….

 • KFF

  “Sper ca actualul guvern sa faca schimbarile pe care le promitea si sa deschida piata romaneasca investitorilor straini, inclusiv celor de la Apple.”

  La mine scrie 19 Iulie , nu 1 Aprilie …. 🙂

 • Aurelian

  Suntem de rasul planetei!

 • Anonymous

  Pai cate iPhoane noi crezi ca sunt vandute oficial in Romania? Majoritatea sunt la mana a doua, aduse, cumparate sau furate de afara. De ce ar da Apple importanta Romaniei ?

 • Seb

  Au fost necesari cam 3 ani ca noi, Romanii in general, sa ajungem sa ne CUMPARAM aplicatiile din AppStore si sa nu mai folosim Installous (aici mă refer la cei aproximativ 10% din posesorii de ideviceuri care cumpara si nu fura – excluzand instalat pt trial).

  Acum vine întrebarea grea – câți ani trebuie sa mai treacă astfel încât sa ajungem sa dam bani si pe muzica? Sa fin seriosi! Noi nu ne susținem nici măcar artiștii nationali prin a le cumpara muzica! De ce ar fi un astfel de serviciu profitabil si/sau atractiv pentru piața din România? … Doar ca sa continuam cu aceeași mentalitate care are la baza “lasă să am decât sa nu?

 • Lucian

  Hai sa votam DA pe 29 🙂

 • George_B

  @nnnnkjuil… eu locuiesc in Spania si filmele nu au traducere, filmele sunt dublate in limba spaniola. Iar cu iTunes Match am avut probleme, adica imi incarca mp3-ul in iCloud dar cand vroiam sa o descarc in calculator sau pur si simplu sa o ascult direct din icloud pe iOS 6 imi dadea error 5002.

 • octavian

  daca tot romanul de rand ar avea macar 1000 sau peste 1000 de euro salariul net bani in mana ar putea sa cumpere si muzica ,filme, jocuri sau softwere legal dupa itunes sau site-urile legale din romanik.asa ca nu degeaba suntem o tara de tot rasul planetei si o sa ajungem si mai rau cu noii comunisti-securisti din noua guvernare.de ce ar veni apple sa investeasca in asemenea tara?

 • Adri

  Eu am mai multe iphone cumparate toate cu abonament pe 2 ani ,ca mi se pare mult mai convenabil si pt minute ori net dar si pt pretul mult mai accesibil ,incepand cu 3g lansat de Orange ,si inca de atunci cumparam aplicatii din appstore fara nici o problema si cred ca sunt mult mai multi posesori de iphone cumparat pe abonament si fara jailbreak decat restul;e mai ieftin… si poate mai sigur

 • energo

  @octavian daca romanul ar avea salarul ala ar incepe sa isi schimbe masina vila etc nicidecum sa bage bani in muzica inca nu suntem o natie atat de evoluata incat sa ne pese de arta muzica poate daca am gandi cum fac americani sa locuim in chirie si sa ne traim viata poate ar fi un pas spre a ajunge sa cumparam muzica

 • gabriel

  @ energo.. Nu puteam sa o zic mai bine 🙂
  Ne traim viata aici de oarca am trai vesnic.. Sau poate unii o fac; cine stie 🙂 nu zic ca nu ai nevoie de o masina sau casa; da dc sa ai mereu ultimu tip in leasing; si n-ai bani de ulei spre exemplu cand poti avea o masina care sa ti-o permiti si intretii.. Off-topic. Dar Apple stie ce face… Facem 1 test…. Cari din cei cu JB.. Nu au Istallous pe iDevice; iPhone-ul sus.. Si atunci c facem noi cu iCloud? /:)