iPhone 5 “ar putea” fi lansat in Q4 2012 conform unui manager Verizon

  Astazi operatorul de telefonie mobila Verizon a anuntat rezultatele financiare pentru Q2 2012 si am aflat ca vanzarile de iPhone-uri au fost intrecute de vanzarile de terminale Android, dar numai cu 200.000 de unitati. Fiind intrebat care este motivul pentru care vanzarile iPhone-ului au scazut acesta a afirmat ca in Q4 2012 urmeaza sa fie lansat un nou telefon mobil, insa desigur ca nu a facut referire exacta la iPhone sau la vreun alt terminal. Practic el nu a dat de inteles ca ar fi vorba despre un dispozitiv Apple, insa in context cam asta se intelegea.

When asked what might have held customers back from upgrading their devices in Q2, Shammo said that “of course there’s always that, uh, rumor mill out there with a new phone coming out there in the fourth quarter, so people may be waiting.” While there’s a chance that he was referring to the next Nexus phone, this felt more like a thinly-veiled reference to the oft-rumored “new iPhone.”

  Chiar daca managerul Verizon nu ar fi facut aceasta afirmatie, era cat se poate de clar ca iPhone 5 ar urma sa fie lansat in Q4 2012, adica perioada octombrie – decembrie 2012. E greu de crezut ca Apple il va lansa inainte de 1 octombrie pe piata, chiar daca il va prezenta undeva pe la sfarsitul lunii septembrie, deci afirmatia managerului nu este absolut deloc surprinzatoare.