Flick Kick Football este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de Apple

  Saptamanal Apple ne da posibilitatea de a descarca aplicatii gratuite prin intermediul unei oferte proprii, iar saptamana aceasta a venit randul aplicatiei Flick Soccer pentru a fi disponibile pentru noi. Flick Kick Football este un joc dedicat fanilor fotbalului, iar in el veti avea posibilitatea de a va antrena acuratetea “suturilor” cu ajutorul unor probe specifice. Sincer sa fiu sunt un fan al Flick Kick Football, am terminat deja jocul de cateva ori si va recomand cu caldura sa il incercati pentru ca merita fara indoiala, mai ales ca este disponibil gratuit.

  Flick Kick Football este disponibil sub forma unei aplicatii universale pe care  o puteti descarca gratuit pana saptamana viitoare.

Pretul initial:
Numele:
Flick Kick Football

Gratuit

s





Developer: Prodigy Design Li…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Can you score the match winning goal See for yourself why Flick Kick Football is an App Store classic that people simply can’t put down!

#1 UK Paid App! #1 App in Italy, Finland, Honduras, #1 Sports Game …


Dimensiunea aplicatiei este: 41.1 Mb


3 COMENTARII

  1. jocul asta il jucam eu gratuit pe 3gs acum 2 ani de zile,oare cum aleg astia de la apple aplicatia saptamani,in opinia mea aplicatia saptamani se alege dintre cele mai downloadate aplicatii,nu din astea uitate de lume,care oricum erau gratis si inainte.

  2. @yoyo: ai si tu putina dreptate, dar dezvoltatorii de aplicatii vor avea mult de pierdut ca nu o sa faca o aplicatie si pe urma sa o vinde pe gratis….

  3. Dar nu e problema mea,daca nu ii convine sa nu mai faca aplicatii,iar cei ce le vand pe bani ce vor mai mult?Dar na asa e omul,de ce sa nu tragi cat poti….