Apple limiteaza numarul de aplicatii care pot fi instalate in iOS 6, iDevice-urile refuza sa porneasca daca acel numar este depasit

  In iOS 6 Apple pare sa fi implementat o limita de aplicatii care pot fi instalate pe iDevice-urile noastre deoarece depasirea ei ar impiedica iDevice-urile sa functioneze corect. Apple a impus o limita de 500 de aplicatii care pot fi instalate in terminale si sustine ca limita se justifica prin faptul ca depasirea unui numar de 500 de aplicatii instalate ar genera resetari automate ale iDevice-urilor si blocaje in procesul de pornire al acestora. Limita impusa de catre Apple nu este oficial recunoscuta de companie, insa neoficial s-a aflat ca ea exista si Apple ar intentiona sa o pastreze de indata ce iOS 6 va deveni public.

  “Cine instaleaza 500 de aplicatii?” ar fi fost intrebarea pusa de un reprezentant al companiei Apple si adevarul este ca acel numar pare a fi putin exagerat. Chiar si asa, limita impusa de Apple nu prea pare a fi logica, avand in vedere ca utilizatorii au dreptul sa instaleze oricate aplicatii doresc, dar aici cred ca problema se pune altfel. Parerea mea este ca Apple incearca sa se protejeze impotriva celor care instaleaza foarte multe aplicatii si nu isi mai pot folosi iDevice-urile, iar mai apoi dau vina pe iOS si Apple pentru ceea ce au facut. Acum vine si intrebarea mea, cine are nevoie de 500 de aplicatii in propriul iDevice?