App Store-ul are probleme de functionalitate, milioane de oameni sunt afectati

Daca ati incercat sa descarcati ceva astazi din App Store si nu ati reusit, atunci va anunt ca problema nu este de la voi, ci de la Apple. Se pare ca foarte multi utilizatori din intreaga lume au probleme cu descarcarea aplicatiilor din App Store si nimeni nu stie ce se intampla, dar Apple probabil lucreaza la rezolvarea problemelor.

28 COMENTARII

  1. cand m-am logat cu un alt apple id pe us si inapoi a fost foarte greu sa mai scot ceva aplicatii sau sa imi arete acele pagini pe idevice ios 6…foare mari probleme

  2. Ati auzit de bamboowallwet ce mai buna metoda de a lau itunes giht card free uitati aici Codul meu, el este BI1166619 dacă utilizaţi acest cod le voi spune prietenii mei despre tine (vei câştiga mai multe credite), asa ca incercati-l!!

  3. In afara subiectului vroiam sa cer niste pareri,ma confrunt cu urmatoarea problema la un iphone 4 de 16 giga cu ios 5.1.1.
    Dic cei 16 giga memorie ar trebui sa am 13 liberi,intru in setari,utilizare si calculez sptiul pe care aplicatiile mele il ocupa si absolut tot ce am eu ocupa 8 giga dar la spatiu liber deabea imi mai arata 774 mega,unde sunt aproape 4 giga de memorie,are cineva vreo idee?

  4. @yoyo
    Cei 4 giga pot fi tweakurile din cyidia sau daca folosesti installous dupa ce instalezi o aplicatie ar trebui sa o stergi din installous pt ca ocupa spatiu:)

  5. @Yoyo

    Intra de pe un calc cu Ubuntu sau cu un explorer pentru Windows si sterge fisierele pe care le mai ai salvate. Cel mai probabil e vorba de o aplicatie precum Podcast prin care ai descarcat alte fisiere, ai sters-o(aplicatia) dar fisierele au ramas si nu le mai poti sterge decat explorand folderele din el.

  6. AppStore pe iOS5 functioneaza diferit fata de iOS6, cel mai probabil fac teste cu iOS6, il implementeaza sa functioneze cu toate functiile din iOS6.

  7. Am patit si eu la fel. Intra in iTunes si vei vedea ca ai cca 4,5 GB de memorie denumita “Other”. Daca e asa, intra pe net, descarca iPhone Explorer, conecteaza iPhone-ul si cauta fisierul “Applications Archive” (in var/mobile/media daca ai facut jailbreak, sau iti apare direct daca nu ai facut) si sterge tot ce ai in el (sunt fisiere de tip arhiva, erori in timpul copierii de articole din iPhone in iTunes, ele nu iti afecteaza datele din aplicatii).
    Sper sa te fi ajutat. Bafta

  8. Oare atât de orbi sa fiti? Apple repara bug-ul cu in-app purchases care a fost descoperit si pe Mac AppStore recent Simu mai vrea sa riste. Aveți răbdare ca o sa-si revină.

  9. Eu cred ca e de la in-appstore ala:)) inainte sa il incerc am luat 3 aplicatii, iar dupa aceea nu am mai putut lua nimic… Dau unde scrie free la app si nu face nimic:)

  10. Legat de AppStore.. Va rog spuneti-mi unde truda lui e butonul ala de dat cadou o aplicatie; ca de cand cu iOS 6 nu il mai gasesc 😕

  11. @siderol: cum am spus? cauta fisierul “Aplication Archive” si sterge tot ce e in el. tu nu ai vazut paranteza? in paranteza am spus unde se afla acest fisier
    tu ai sters tot ce se afla in media: foarte inteligent!!!

  12. Am si eu o problema…can iau o aplicatie de pe appstore mi-o descarca cu contul meu iar cand vreau sa update ce imi da el sa update imi apare alt cont ce fac?ma poate ajuta cineva ca nu mai pot updata nimik