Prima Pagina accesorii Cellhelmet – carcasa pentru iPhone care iti garanteaza schimbarea iPhone-ului daca nu...

Cellhelmet – carcasa pentru iPhone care iti garanteaza schimbarea iPhone-ului daca nu il protejeaza(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gej0nBZu2rI[/youtube]

  Cellhelmet este o carcasa pentru iPhone despre care am vorbit acum cateva luni de zile cand totul era doar un proiect ce astepta sa fie finantat de kickstarter. Atunci va spuneam ca aceasta carcasa promite sa va protejeze iPhone-ul in orice conditii, iar daca nu o poate face atunci dezvoltatorii sai vor inlocui aproape gratuit iDevice-ul vostru. Carcasa costa doar 45$, insa cei de la Cellhelmet promit sa repare iPhone-ul ori de cate ori este nevoie si sa il schimbe, pentru doar 50$, in eventualitatea in care acesta se strica deoarece aceasta carcasa nu l-a protejat.

cellhelmet includes accidental damage coverage for any iPhone 4/4S, regardless if it’s new, used, unlocked or jailbroken. Also, never wait to file a claim. If your device breaks on day one of ownership – go ahead and file a claim. We’ll never make you wait.

  Desigur ca sistemul este disponibil doar in SUA, restul lumii neavand ocazia de a beneficia de oferta, insa chiar si asa carcasa arata interesant si merita macar vazuta.

 • Vlad.

  Si eu caut o carcasa de ip4 in genul, mi am spart ecranul o data si acum stau cu ditamai monstru de carcasa pe telefon, imi puteti recomanda ceva slim cat de cat si care sa protejeze bine? M ar interesa sa fie si ecranul protejat adica la o cazatura sa nu atinga ecranul direct pamantul.

 • Alexu420

  @Vlad s-ar putea sa gasesti la germanos un model din silicon facut de xqisit! Nu este cel mai slim dar totusi iti oferta o protectie foarte mare!

 • WILLIAMXD

  vlad,te’ar ajuta astea desi nu indeplineste conditia de a fi slim. in schimb iti apara telefonul de cam orice incident.

  https://www.dropbox.com/s/yarlo8befbgl8qa/Photo%2021-07-12%2010%2054%2035%20%281%29.jpg

 • WILLIAMXD

  desi nu se indeplineste” whatever

 • Vlad.

  O husa in genul ala (cea de jos)aveam cand l-am scapat si s-a spart vreau ceva care sa nu trebuiasca sa scot telefonul din husa cand vb la el , avea cineva o husa care era de silicon dar care avea si ecran inclus.am cautat Nu gasesc nicaieri, era tot telefonul acoperit.

 • Andrei Savescu

  cei care vor protectie maxima pentru iPhone-uri 4 si 4S va recomand Arachnophobia Case. Google it.

 • ioverdoze

  daca doriti protectie maxima, recomand o husa cat mai groasa. Lasati fitele, treceti la ceva mare.