MySMS va inlocui iMessage, iti va permite sa trimiti mesaje SMS pe orice platforme mobile sau desktop(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bmLew2BbV80[/youtube]

  MySMS este un nou serviciu de SMS, recent lansat in lumea intreaga, care permite utilizatorilor sa trimita mesaje SMS catre orice platforme mobile sau desktop. Serviciul SMS este disponibil aproape oriunde pe glob, el functioneaza intr-un mod asemanator cu WhatsAppMessenger, insa partea cea mai buna este ca va puteti sincroniza mesajele pe orice terminale mobile/PC-uri si puteti trimite SMS-uri catre altii in aceasi maniera. MySMS are aplicatii dedicate pentru terminale mobile si aplicatii/programe pentru Windows/Mac, insa daca nu doriti sa le utilizati pe acestea atunci aveti oricand disponibila interfata web a sistemului.

  Totul functioneaza intr-un mod similar cu iMessage, insa spre deosebire de acesta avem posibilitatea de a trimite mesaje catre orice alte terminale mobile/PC-uri si cred ca in asemenea sisteme sta viitorul. Desi Apple permite trimiterea de mesaje iMessage si de pe Mac-uri, din pacate platforma este limitata la iOS, iar MySMS functioneaza cu orice altceva. In final, MySMS este un sistem pe care probabil multi il vom utiliza in viitor, iar aici il gasiti si il puteti utiliza.


Pretul initial:
Numele:
mysms Messenger

Gratuit

s





Developer: Up To Eleven Digi…
Categoria: Productivity


Descriere: mysms Messenger is a completely free messaging service that supports texting on your smartphone, computer and tablet. mysms works cross-platform and is always free of charge. Stay connected with your frien…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.1 Mb


Pretul initial:
Nume:
mysms – Phone, Computer & Tablet Texting

Gratuit

s





Developer: sms.at mobile int…
Categoria: Productivity


Descriere: Send & receive all your messages on your notebook, computer and tablet just like on your smartphone.

Install mysms and youll be able to:
Send and receive messages on your computer
Automatically sync all the messages on your smartphone, tablet and comp…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.5 Mb