Facetime si iMessage au probleme de functionalitate, milioane de utilizatori sunt afectati

  Nu stiu cati dintre voi au avut sau nu probleme cu utilizarea FaceTime/iMessage-ului, insa se pare ca extrem de multi utilizatori se plang de faptul ca aceste doua servicii nu le-ar functiona. Se pare ca unele terminale nu pot activa iMessage/FaceTime, altele nu pot initia apeluri sau trimite mesaje, iar pe altele sunt afisate mesaje trimise catre utilizatori acum cateva zile. Desigur ca Apple nu a anuntat ca serviciile sale ar avea probleme de functionalitate, insa din moment ce multi utilizatori se plang, este clar ca undeva exista o problema.

  Daca nu puteti initia apeluri FaceTime sau nu puteti trimite mesaje prin iMessage, atunci stiti ca problema este de la Apple.

18 COMENTARII

  1. […] Via Ti potrebbe interessare anche:Sky Go, problemi con l’installazione e non soloiMessage e i problemi con la privacyStreamingOS: Converte lo streaming dei video in formato compatibile con iPhone e iPadStreaming4iphone : iOSLiveTV in versione FranceseGuida: Scaricare i video in Flash o SilverlightGuardare e scaricare film su iPhone, iPad e Apple TVsenza jailbreakFilmiPad: Streaming e download da iPad e iPhoneParla di FutuBOX e vinci l’abbonamento gratis per un anno!In iOS 6 puoi allegare più immagini e video in una sola e-mailDropbox aggiorna la sua App consentendo l’upload di foto e video direttamente dal rullino #short_code_si_icon img { width: 55px; } Posted in News | Tags: chiamata,configurazione,errori,FaceTime,iMessage,iPad,iphone,messaggi,problemi « Tweak MonoBar: disabilita la seconda Barra di Stato che viene visualizzata durante le chiamate You can leave a response, or trackback from your own site. […]

  2. Poate o intrebare prosteasca dar eu nu stiu care este imessage in iphoneul meu,am iphone 4 cu ios 5.1.1,daca incerc sa trimit sms si nu am credit catre alt iphone tot cu ios 5 nu mi se trimite pentru ca nu am credi,care este functia imesesage,mai treuie ceva instalat sau cum?

  3. @levei Ca sa ai iMessage,te duci in Settings(configurari) messages(mesaje) si activezi iMessage. Ca sa il activezi ai nevoie de 0,12 euro\. Daca nu ai,nu il poti activa…activarea e tarifata 🙂

  4. Apropo de activarile astea,pe mine ma dispera,activez acum facetime dupa cateva saptamani se dezactiveaza,dar cum naiba functioneaza asta,la fiecare cateva saptamani trebuie sa platesc mereu sa o activez,asa se va intampla si cu imessage?

  5. Si eu am avut o mica problema cu iMessages, pe iPad cand am deschis aplicatia imi cerea sa configurez iMessages-ul, si cand ii dadeam adresa de email la care vreau sa primesc mesajele, imi zicea ca a fost o eroare. In schimb pe iPod si Mac nu am avut probleme.

  6. Confirm.De ieri seara nu am putut deloc sa fac apeluri prin Facetime, nu mai primeam push notification la mailuri, whatsup, etc .
    Ceva este sigur si tot la fel de sigur este ca vina e de la Apple

  7. De folosit, eu nu prea folosesc cele 2 functii, dar le am active. Cert este ca daca scot cartela si o pun inapoi in telefon sunt taxat iar pentru activare. Are cineva idee, este ceva normal ?

  8. Nu am nicio problema, ieri pana tarziu seara si azi dimineata am folosit si Facetime si iMessages – sunt pe beta 3

    Faza cu activatu’ e foarte agasanta … Mai ales pt astia ca noi, prepayasii, faza e ca ei vor sa fie siguri ca ala e nr tau, asa ca-si trimit singuri un mesaj de confirmare … Care se duce in america (sau oricum, nu in RO). De dezactivat spontan nu – dar mereu dupa restore si uneori dupa update; exceptia a facut-o iOS 6 B3, la care au ramas si facetime si imessages activate pe nr de tel

  9. Cum ziceai si tu zaone apar mesaje care au fost trimise cu ceva timp in urma dar se intampla nici sa nu te avertizeze cand primești un mesaj ….

  10. Imessage din pacate este o functie nu prea buna pentru cei cu un internet pe telefon. Tine prea mult de wifi si cand ai nevoie sa dai un sms nu esti intotdeauna laga unul. Pt a da un sms iti mai trebuie o functie gen awesome quick message care te lasa la trimiti un sms normal cand tu ti iphone-ul pe edge si el crede ca poti trimite imessage…cel mai bun consider ca este whatsapp.

  11. @minimally Eu nu stiu cum la tine tine de Wi-Fi, pe cand la mine dau iMessage oricand si oriunde fara a fi conectat la Wi-Fi si nici cel care il primeste nu este, deci …………..?

  12. Subscriu, am incercat in seara asta si de pe ipad3 si de pe iphone4s amandoua cu ios5.1.1 si nu vrea deloc…asta dupa ce am rezolvat treaba cu activarea care nici aia nu vroia…

  13. Salut, am si eu o problema, mi-am luat un iphone 5 decodat cu gevey, si tot primesc mesaje de la vodafone unul dupa altul primul ar fi : Numarul introdus este incorect. Iti recomandam sa verifici destinatia mesajului ( acesta il primesc de 2 ori la rand) si unul care il primesc de 3 ori ( Creditul existent este insuficient pentru a trimite mesajul) ce pot sa fac in legatura cu asta. Multumesc anticipat!