Prima Pagina Apple iPhone 5 ar fi intrat deja in productie, lansarea este asteptata in...

iPhone 5 ar fi intrat deja in productie, lansarea este asteptata in toamna

  Conform unor noi informatii obtinute de la o sursa din interiorul Pegatron, companie care asambleaza terminale iPhone pentru Apple, noul iPhone 5 ar fi intrat deja in productie intr-una dintre fabricile companiei localizate in Shanghai. Pegatron este un partener traditional al Apple care produce deja terminale iPhone 4 si iPhone 4S, iar viitorul iPhone 5 pare sa fie produs in aceleasi fabrici, dar deocamdata vorbim despre un simplu zvon neconfirmat in vreun fel.

Pegatron has begun production of a new version of the Apple iPhone at its factory in Shanghai, eastern China, according to industry sources in Taiwan.

  Informatiile de astazi sunt contradictorii cu cele publicate saptamana trecuta cand aflam ca iPhone 5 inca se afla in faza de testare si este la vreo luna distanta de a intra in productie. Este normal ca asemenea informatii sa apara acum, ideea este de a genera confuzie in randul clientilor si concurentilor, dar cert este ca in toamna iPhone 5 va ajunge pe rafturile magazinelor si in mainile noastre.

 • Paraipan

  Noile iPhone se vor asambla dupa ce iOS 6 va iesi din stadiul beta, pentru a fi livrate cu ultimul OS.

 • Nu are treaba, iOS 6 iese din stadiul beta prin octombrie.

 • Rely

  Eu nu cred ca vor veni cu ios 5 instalat doar trebuie sa se laude domnu maciuca cu noutatile deci cu siguranta va venii cu ios 6 final instalat care va avea unele functii in plus fata de iphone 4s

 • CalinC

  Apple nu are nici un interes sa se afle momentul punerii in fabricatie pentru ca se fac presiuni pentru aflarea modelului…si s-ar pierde surpriza(probabil)…mai lasa ei cate ceva dar controlat..

 • eu

  Sa nu fie inalt, sa nu fie inalt, daca vor ecran de 4″, sa produca unul normal gen SGS1 sau LG optimus Black etc..