Iata carcasa pentru iPad care blocheaza orice fel de semnal GSM/Wi-Fi

  Fie ca va vine sa credeti sau nu, in SUA a fost recent lansata o carcasa pentru iPad 1/2/3 care promite sa protejeze utilizatorii de “radiatiile” emise de chip-urile GSM/Wi-Fi. Carcasa blocheaza emiterea de semnal Wi-Fi/GSM si desigur ca impiedica asemenea unde sa ajunga la ea, deci de indata ce o instalati pe tableta nu veti mai putea accesa internetul sub nicio forma, dar veti putea utiliza tableta pentru orice alte functii. Nu stiu cati oameni ar fi dispusi sa achizitioneze un asemenea produs, insa pretul de 10$ trebuie sa fi atras interesul unora, altfel carcasa nu ar fi ajuns pe piata.

11 COMENTARII

  1. In ziua de azi esti expus peste tot radiatiilor! Acea carcasa nu poate schimba nimic dupa parerea ! Doar daca te afli in camp liber dar nici acolo!

  2. Stam zilnic in milioane de radiatii ori unde teai afla.Poate intrun varf de munte unde nu ai semnal nici la telefon poate asa sa mai scapi putin de ele in rest … Daca mai stai si la oras este durere.

  3. revin cu o idee ..oare de ce nu se face un costum din acest material ? ai semnal la tableta si esti si protejat de radiatii 🙂

    P.s ..materialul pare a fi o bucata de uniforma militara US (modelul cu camunflaj pixelat ) care intradevar este captusita cu folie de aluminiu 🙂