Prima Pagina Apple O companie din Rusia intentioneaza sa ii ridice o statuie lui Steve...

O companie din Rusia intentioneaza sa ii ridice o statuie lui Steve Jobs in principala piata din St. Petersburg

  Steve Jobs a fost iubit de milioane de oameni din intreaga lume si desi in Rusia nu am auzit foarte multe persoane laudandu-l pe fostul CEO al Apple, iata ca o companie locala intentioneaza sa ii ridice o statuie in principala piata din St. Petersburg. Compania are nevoie de ajutor in conceperea design-ului statuii asa ca organizeaza un concurs, iar cel mai reusit design va fi transformat in statuie, castigatorul/castigatorii primind o tableta iPad 3 4G pentru efort. Desigur ca nici ceilalti participanti nu vor fi uitati, persoanele care se vor clasa pe locurile 2 si respectiv 3 vor primi cate un iPhone 4S 16 GB si un iPhone 4 8 GB.

This can be any idea – a classical monument, stele, memorial plaque and even any kind of modern electronic installation. His ideas helped IT technologies become so widespread. A memorial should be installed in St. Petersburg, the memorial to this man of genius, who sped [sic] up the progress of our civilization.

  Ca sa fiu sincer sunt surprins sa vad ca o companie din Rusia ii acorda atat de multa atentie fostului CEO Apple, insa este imbucurator sa vezi ca el era iubit atat de mult intr-o tara ca aceasta.

 • Gikendru

  http://idea-jobs.org/organizers/ Uite site-ul. E mai mult inițiativa ”Fondului progresului IT” al Uniunii Financiare al Europei de Vest. Au ales acest oraș din cauza prestigiului pe care îl are în IT, se consideră capitala IT a Rusiei.. Ei susțin că Steve Jobs, a fost cel care a contribuit la accelerarea progresului tehnologic în lume, și așa și este.

 • dDan

  A innebunit lupul 😐

 • Sorin

  E prea exagerata initiativa asta.

 • Victor Bulgar

  Prin UE nu prea se vorbeste despre ce cred rusii, cum traiesc etc, doar politica… Am fost cateva luni la Sankt Petersburg si am fost mirat ca, avand doar 300 ani, are atatea vestigii istorice si locuitorii sunt mai inteligenti decat ce am vazut in Moscova, Krasnodar, Brjansk sau Celjabinsk. In Rusia se vand foarte bine chinezariile, sunt multe companii autohtone putin cunoscute (gen iRU, RoverPC), care acopera partial necesarul intern de tehnologie mobila, insa rusii iubesc foarte mult produsele Apple si am intalnit cativa colectionari care au de la Lisa si MacIntosh pana la iPod-uri, iPhone-uri si iPad-uri, aproape orice model, inclusiv mi-au aratat modele foarte rare, pe care le cumparasera din diferite tari europene si SUA cu pana la 120.000 dolari. Asa ca nu e de mirare ca vor pune o statuie omului care a schimbat istoria!

 • Roby

  Ce prostie