WhatsApp Messenger este disponibila gratuit in App Store

   WhatsAppMessenger, probabil cel mai popular sistem de mesagerie pentru iDevice-uri, este incepand de astazi disponibil gratuit pentru o perioada limitata de timp. Nu stiu cat va fi disponibila promotia asa ca daca nu ati cumparat aplicatia acum ar fi timpul sa o descarcati gratuit. Aplicatia functioneaza doar pe terminale iPhone si doar in baza unui numar de telefon, deci nu incercati sa o descarcati pe alte iDevice-uri.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a cross-platform smartphone messenger currently available for iPhone and other smartphones. The application utilizes push notifications to instantly get messages from friends, collea…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.7 Mb


33 COMENTARII

  1. Eu nu va inteleg. Aveti cateva sute de euro sa cumparati un iPhone dar in schimb asteptati luni de zile ca o aplicatie de 0,79€ sa fie gratis? Sunteti ca aia dupa Dorobanti care au masini de peste 100.000€ dar stau cu parintii intr-o garsoniera.

  2. probabil daca vedeti pretul in EUR va speriati, daca transformati in RON costa 3.5 un pachet de tigari costa 13 lei aproape cat 4 aplicatii.

  3. Va spun cum am facut eu: mi-am luat un iPhone 4s de la Orange Spania la cel mai mare abonament iar pretul telefonului a fost 0€, la o saptamana de la achizitionare i-am sunat pe cei de la Orange si i-am prostit sa-mi decodeze telefonul gratis si acum am iphone 4s liber pe care nu am dat nici un ban, nu am platit nici macar o factura si imi pot cumpara linistit aplicatii din appstore. Am zis ca macar aplicatiile sa le cumpar daca telefonul il am gratis.

  4. Le-am spus ca plec in vacanta inafara tarii si ca am nevoie de telefon si in 3 zile telefonul era decodad. In plus aveam contractat un abonament de 90€/luna, deci pentru ei nu eram un client oarecare. La fel am facut si la Vodafone, alt iPhone, iar cu banii economisiti de la cele 2 iPhone-uri mi-am cumparat pe bune un iPad 2 din Apple Store. Practic, am platit 399€ pe iPad si m-am mai ales cu 2 iPhone 4s gratis. Sa nu creada ei ca romanii sunt prosti…:))

  5. Ieri am reusit sa-mi atasez cardul la cont si prima aplicatie cumparata a fost whattsapp. La nici 24 de ore au scazut pretul…asta e, se mai intampla. Vad ca nu sunt singurul 🙂 Numai bine!

  6. @mimuncu: tu cand instalezi aplicatii piratate pe telefon sau calculator, sau descarci muzica si filme de pe torrent, nu se numeste tot TEAPA? Sau tu vrei sa spui ca nu faci asa ceva? Eu traiesc dupa o filozofie: de cat sa astept ca sa imi dea cineva teapa, mai bine ii dau eu inainte, preventiv.

  7. Bine primita aplicatia ,doar ce am instalat ios 6.3 beta fresh ,si numai fac jailbreak mi sa scarbit ,pana acum o foloseam din installous

  8. @Aurelian: nu eu am afirmat ca am cumparat doua telefoane si nu am platit abonamentul, tu ai spus-o fara sa te oblige nimeni. De unde ai scos-o ca eu instalez aplicatii piratate? Crezi ca daca faci tu asta, toata lumea face la fel? “Sanatoasa” filozofie ai, succes in continuare!

  9. am si eu o nelamurire,am iphone 3g si am avut whatsapp-ul timp de cateva luni de zile pana cand intr-o zi mi-a aparut ca nu-mi mai functioneaza deoarece nu am update facut la iPhone pentru versiune 4.3.3 …mai pot face ceva pentru a functiona?