iPhone 5 – conceptul unui terminal gandit pentru viitor

  Nu avem inca un design final al iPhone 5, insa pana atunci ne putem bucura de un concept foarte frumos facut, dar care desigur ca nu va ajunge vreodata sa fie implementat in viata reala.

 

26 COMENTARII

  1. de ce ar fi chiar atat de greu de conceput modelul asta de iphone?chiar arata super tare si s-ar vinde ca painea calda peste tot.

  2. Subscriu la ce s-a scris mai sus . Va dati seama ce nebunie ar fi daca s-ar lansa un telefon ca acesta. Si eu as sta la coada pentru el , numai pentru felul in care arata:)

  3. Eu zic ca ar fii mai ok sa fie butonu HOME,logo-ul Apple de sub ecran,dar sa fie cu touuch 🙂 iar acel “jack” si “buton home” de pe lateral cum spuneti voi,ar fii misto sa fie un senzor care sa detecteze ca il tii in mana,si sa nu se mai stinga ecranu.

  4. Chiar este superb!
    Nu stiu dece foarte multi vor butonul HOME sa fie touch….va dati seama de cate ori l-ati atinge fara sa vreti?Chiar daca numai va minimalizeaza aplicatia v-a trebui sa o deschideti iar si acest lucru poate fi foarte frustrant…..Si mie mi-ar placea aiba touch dar nu stiu cat de practic ar fi…

  5. E chiar asa de greu sa vezi in imaginile astea ca sub butoanele de volum este butonul home si ca jack-ul este in parrtea de sus in mijloc?

  6. Sincer sa fiu nu am mai vazut ceva asemanator de la iphone 4 incoace.
    Trimiteti mesaje la Apple sa faca o mutare castigatoare.
    SENZATIONAL, MAGNIFIC, BESTIAL