Smartphone-urile si tabletele echipate cu 8 GB RAM vor deveni realitate multumita universitatii din Tel Aviv

  Cercetatorii universitatii din Tel Aviv lucreaza de zor la dezvoltarea de noi tehnologii si cea mai recenta realizare a lor are legatura cu terminalele mobile si nu numai. Ei au reusit sa dezvolte un nou model de tranzistor care va putea fi utilizat pentru dezvoltarea de procesoare, chip-uri grafice, medii de stocare, dar va ajuta si la implementarea unor cantitati mai mari de RAM in terminale mobile. Tehnologia conceputa de catre israelieni este compatibila cu actualele procedee de fabricatie a componentelor pentru terminale mobile si ei sustin ca utilizand-o producatorii vor putea creste cantitatea de RAM care poate fi inclusa intr-un terminal mobil.

When this new technology will be integrated into future devices, we will have much more memory on your smartphone and tablet, almost as much as is contained in a notebook. With so much memory we can run multiple applications simultaneously, and due to low power consumption will decrease and increase autonomy.

  Vorbim despre implementarea unei cantitati de RAM asemanatoare cu cea disponibila intr-un notebook si afirmatia privitoare la utilizarea a 8 GB RAM intr-un notebook nu este chiar atat de hazardata. Desigur ca vor trece cativa ani pana cand aceasta tehnologie va fi disponibila in terminale mobile, insa ea ar putea revolutiona multe pentru Samsung care acum foloseste 2 GB de RAM in smartphone-uri si tablete.