Prima Pagina Apple Clientii Best Buy achizitionau tablete Samsung crezand ca sunt tablete iPad, le...

Clientii Best Buy achizitionau tablete Samsung crezand ca sunt tablete iPad, le returnau dupa cateva zile

  Procesele dintre Samsung si Apple reprezinta “momentul adevarului” privind modul in care Samsung a copiat si utilizat fara drept design-ul iPad, iar intr-o recenta sedinta de judecata producatorul asiatic a prezentat documente din care reiese faptul ca utilizatorii chiar au cumparat tablete Samsung crezand ca sunt tablete iPad. Se pare ca mai multi clienti ai Best Buy au returnat tablete Samsung spunand vanzatorilor ca in realitate ei au crezut ca achizitioneaza o tableta iPad produsa de catre compania Apple.

Samsung was forced to release a bunch of documents it had been keeping under seal that show the likeness between its products and Apple’s. Examples outlined in the documents include comments from Samsung workers discussion similarities with Apple’s products and reports Samsung got from retailer Best Buy that Samsung tablets were being returned because customers thought they were getting iPads.

  Evenimentul in sine este mai mult decat hilar, insa daca este adevarat, atunci tot ceea ce a spus Apple in legatura cu nesimtirea companiei Samsung este 100% adevarat. Oricarui om rational ii vine greu sa creada ca o persoana merge intr-un magazin precum Best Buy si achizitioneaza o tableta Samsung crezand ca de fapt achizitioneaza o tableta iPad, insa orice este posibil, mai ales in SUA.

 • Florin.S

  Asta imi vine greu sa cred. Cumperi o tableta samsung si crezi ca e apple. Ipad are ecran 4:3 iar samsung 16:10 cum naiba sa le incuri intre ele?! Acum asta cu designul este de tot rasul. Daca avea niste elemente complexe mai ziceam, dar asa cu forma dreptunghiulara si colturi rotunjite… E prea de tot.

 • volt
 • Cam slab.

 • Anonymous

  Adica nu stiau sa citeasca pe tableta ca scria Samsung ?

 • NicKel

  cat de praf trebuie sa fii?!?

 • Bogdan Ioan

  Cat de praf? Hai fiti seriosi, nu pe toti ii pasioneaza tehnologia, am intalnit destui oameni care stiu ca doar iPad e tableta, deci de acolo si cumpararea unui Samsung Galaxy Tab crezand ca e iPad.

  Cat despre copierea desing-ului e cea mai mare cretinitate spusa vreodata de Apple…e tableta, ce forma ar vrea sa aiba? Asta e trendul, subtiri si cu forme rotunde…poate o data si-o data o sa revina moda cu patratoasele…

  Mie imi e aproape imposibil sa ma gandesc cat de batut in cap sa fi sa spui ca ti s-a copiat design-ul…Apple de ce nu reinventeaza design-ul laptopurilor…ca doar le-a copiat pe celelalte…

 • Dnycsy

  @Bogdan Ioan, Bine zis la final cu laptopurile, asta e o mare vrajeala k le returnau, sau cat de mediocru poti si incat sa nu citesti SAMSUNG.

 • Florica

  Asta numai in US se poate intampla. D-aia scrie si pe ambalaje “do not eat this plastic”

 • Cristi

  @florica, prea tare faza cu ambalajul :))))

 • Aurelian

  Eu nu cred ca este adevarat. Nu ai cum sa cumperi samsung si sa spui ca ai crezut ca e apple. In primul rand scrie foarte clar pe produs si in specificatiile tehnice.

 • Tod

  Daca chiar cumparau tablete Samsung in loc de iPad-uri insemna ca chiar e mare gradina Domnului.

 • Andreidon

  Eu unu cred ca e adevarat,prin simplu motiv ca nu toata lumea e pasionata sau interesata de branduri si au memoria vizuala buna,cati crezi ca au vazut la mine in mana iphone-ul si habar n-aveau ce tin eu in mana.

 • Mihai_rt

  Scrie mare pe ea samsung
  Ori sunt idioti ori au facut o intentionat pt publicitate

 • bogdan

  probabil ca se gandeau ca oricum samsung face multe piese pt ipod deci e apple :))) it`s funny because they`re stupid :)))

 • bogdan

  ipad

 • Julius

  E simpla treaba!Au vazut procesele dintre samsung si apple referitor la asemanarea dintre ele ,iar in momentul in care persoana de de la customer service ii intreaba de ce au adus inapoi tableta cel mai simplu raspuns este “credeam ca este Ipad”.Cealalta categorie este aceea care o zice sincer,credeti-ma ca sint mai mult de o gramada ….