Iata cateva zeci de imagini cu primele prototipuri ale iPhone si iPad dezvaluite cu ocazia proceselor dintre Apple si Samsung

8

  Ieri v-am spus ca Samsung i-a acuzat pe cei de la Apple ca s-ar fi inspirat de la Sony pentru dezvoltarea terminalului iPhone, iar astazi va prezint primele prototipuri ale iDevice-urilor companiei din Cupertino. Aceste imagini apar intr-un proces dintre Samsung si Apple, iar ele prezinta terminale iPhone cu 8 colturi, primele versini ale iPhone 4, tablete iPad cu kickstand, tablete iPad cu manere, tablete iPad cu doua porturi conectoare si tablete iPad foarte urate.  Practic vedem aici cativa ani de design industrial al Apple, insa niciunul dintre produse nu a ajuns pe piata pentru ca nu ar fi avut oricum succes.

  Dispozitivul marcat N90 este iPhone 4, sau cel putin un prototip al iPhone 4, si nu sunt mai vechi de anul 2010 cand dispozitivul a fost oficial lansat pe piata. Privind aceste imagini va puteti face o idee foarte clara in legatura cu procesul de dezvoltare prin care trec produsele ce urmeaza sa ajunga pe piata si felul in care evolueaza ele de la primul design si pana la cel finit.