TV Live gratuit si fara trafic suplimentar direct pe iPhone si iPad

  Ieri cei de la Cosmote si Romtelecom au lansat aplicatia Dolce TV Mobile care permite abonatilor celor doua companii sa vizioneze 35 de posturi TV si emisiunile favorite direct de pe un iDevice fara vreun cost. Cand spun ca nu exista costuri ma refer la faptul ca tot traficul generat de vizionarea acestor posturi TV nu va fi taxat in vreun fel de operator si nu va fi scazut din disponibilul pe care il aveti voi in cont. Practic Romtelecom si Cosmote va ofera posibilitatea de a va uita la TV gratuit de pe iDevice-uri timp de o luna de zile, dupa care va vor cere sa faceti un abonament la platforma pentru a putea vizualiza totul.

Prin acesta aplicatie Romtelecom si Cosmote iti ofera posibilitatea de a urmari emisiunile TV preferate oricand si oriunde ai acoperire 3G, fara trafic de date suplimentar, sau unde ai acces la un hot-spot Wi –Fi Romtelecom.

  As putea spune ca pasul facut acum de Cosmote si Romtelecom este unul foarte important deoarece alti operatori au lansat servicii asemanatoare, compatibile doar cu o conexiune a propriilor abonati, insa spre deosebire de Cosmote nu au oferit trafic gratuit la vizualizare. Cei de la Cosmote nu spun daca traficul gratuit va fi disponibil si dupa ce serviciul va deveni unul platit, insa daca nu se va schimba nimic din acest punct de vedere, atunci eu unul cred ca Dolce TV Mobile va fi fara siguranta cea mai buna optiune pentru a viziona TV pe internet de pe un iDevice atunci cand nu sunteti acasa.

  Daca operatorul Cosmote va introduce abonamente speciale pentru TV si Dolce va cere alti bani pentru serviciul de streaming, atunci ideea devine la fel de banala si nereusita precum restul celor disponibile acum pe piata, asa ca ar fi interesant daca oamenii din Cosmote ar beneficia de avantajul pe care il au acum si ar forta piata. Pana una alta, eu laud initiativa celor de la Cosmote, stiu ca ea nu este pe placul celor care nu sunt abonati Cosmote sau Romtelecom, insa poate se vor trezi si restul operatorilor si vor face lucruri similare pentru abonatii care nu platesc preturi mici pentru conexiunile de internet mobil.

Pretul initial:
Numele:
DolceTV for iPhone

Gratuit

s





Developer: Direct One SA
Categoria: Entertainment


Descriere: Bine ai venit in lumea televiziunii pe mobil Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE!

Prin acesta aplicatie Romtelecom si Cosmote iti ofera posibilitatea de a urmari emisiunile TV preferate oricand si oriunde…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb