Dolce Mobile TV – TV Online gratuit de la Cosmote si Romtelecom

20120727-134012.jpg

  Astazi operatorul de telefonie mobila Cosmote a anuntat ca in partenertiat cu Romtelecom ofera posesorilor de terminale mobile posibilitatea de a viziona TV Online gratuit. Aplicatia este special dezvoltata pentru clientii Cosmote si Romtelecon, ea punandu-le acestora la dispozitie 35 de canale care pot fi vizionate gratuite si fara a consuma trafic din abonament. Din pacate restul utilizatorilor nu pot folosi aplicatia pentru a viziona Live TV sau orice alte emisiuni, deci trebuie sa fiti abonat Cosmote sau Romteleocm.

   Intregul sistem functioneaza si cu ajutorul unei aplicatii pentru iPhone/iPad pe care o puteti descarca gratuit apasand butonul Descarca din App Store.

Pretul initial:
Numele:
DolceTV for iPhone

Gratuit

s





Developer: Direct One SA
Categoria: Entertainment


Descriere: Bine ai venit in lumea televiziunii pe mobil Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE!

Prin acesta aplicatie Romtelecom si Cosmote iti ofera posibilitatea de a urmari emisiunile TV preferate oricand si oriunde…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.7 Mb


Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE, este live Bucureşti, 27 iulie 2012

* Televiziune pretutindeni: acasă, prin conexiunea Wi-Fi Romtelecom; în exterior – prin reţeaua 3G a COSMOTE
* Gratuit, până pe 26 august 2012
* Disponibil pe o gamă variată de telefoane inteligente şi tablete

Romtelecom şi COSMOTE România oferă, începând de astăzi, Dolce Mobile TV – o nouă experienţă de vizionare pentru clienţi, care pot urmări de acum programele lor TV preferate oriunde şi oricând, folosind un telefon inteligent compatibil sau o tabletă. Astfel, Dolcetv.ro, portalul TV online oferit de Romtelecom de peste un an, devine mai atractiv câştigând mobilitate şi va fi disponibil numai pentru clienţii de Internet în bandă largă ai Romtelecom şi COSMOTE. Clienţii celor două companii vor putea viziona conţinutul video online gratuit până pe 26 august 2012.

Clienţii Romtelecom şi COSMOTE România nu vor mai rata programul TV favorit şi vor putea întotdeauna să îşi susţină echipa preferată la toate meciurile importante, fie că sunt afară cu prietenii, în excursie sau chiar la piscină. Tot ceea ce au de făcut este să descarce şi să îşi instaleze aplicaţia Dolce Mobile TV powered by COSMOTE pe telefoanele lor mobile, sau pe tablete, şi să urmărească programele TV din grilă. Dolce Mobile TV este disponibil gratuit până pe 26 august 2012.

„Pe măsură ce viaţa devine tot mai complexă şi mai rapidă, oamenii se bazează tot mai mult pe informaţii şi serviciile oferite de aplicaţii inteligente integrate în diferite tipuri de dispozitive. De aceea, pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor în schimbare ale clienţilor, am creat Dolce Mobile TV, oferindu-le clienţilor mobilitate totală. Televiziunea devine astfel mobilă, clienţii se pot uita la Dolce TV atât de acasă, cât şi atunci când se află în deplasare. Clienţii noştri pot simţi în direct emoţiile şi tensiunile tuturor competiţiilor sportive importante”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer, COSMOTE Romania.

“După mai mult de un an de la lansarea dolcetv.ro, facem acum pasul următor către mobilitate şi vorbim de un proiect inovativ pentru piaţa românească, prin care clienţii primesc acces la o nouă experienţă a consumului video online. Astfel, proiectul comun over the top al Romtelecom şi COSMOTE România oferă acum o interfaţă de internet fix, www.dolcetv.ro, şi o interfaţă pentru echipamente mobile, Dolce Mobile TV. În acelaşi timp, Romtelecom îşi continuă strategia de a adăuga valoare pentru clienţii săi, urmând ca din august doar clienţii de broadband ai companiei, inclusiv ai NextGen, şi COSMOTE să aibă acces la www.dolcetv.ro,” spune Ovidiu Ghiman, director executiv pentru strategie şi comercial rezidenţial Romtelecom.

Clienţii care folosesc serviciul de date 3G de la COSMOTE şi care se află într-o zonă cu acoperire 3G, atunci când sunt în aer liber, sau folosesc o conexiune Romtelecom, în interior, au la dispoziţie 35 de programe TV transmise în direct, precum şi evenimente sportive (în direct sau înregistrate), oricând doresc. Mai mult, clienţii care folosesc o conexiune fixă Romtelecom pot viziona filme în sistem video on demand (plătit), dacă deţin un cont valid pe www.dolcetv.ro.

Dolce Mobile TV, powered by COSMOTE este disponibil pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, şi pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS 4.0 sau mai recent şi se poate descărca din Play Store (pentru Android) şi App Store (pentru iOS). O aplicaţie personalizată este de asemenea disponibilă pentru tabletele iPad şi cu sistem de operare Android 3.0. Detalii suplimentare, pe www.cosmote.ro.

Cu o expertiză de peste 80 de ani pe piaţa românească de telecomunicații, Romtelecom este unul dintre cei mai reprezentativi operatori la acest moment. Compania a parcurs o perioadă de transformari majore în ultimii ani, de la un furnizor clasic de telefonie fixă la un jucator competitiv pe piaţa de telecomunicaţii, oferind astăzi o gamă completă de servicii de comunicare şi divertisment pentru toate nevoile unei gospodării, cu pachete personalizate de televiziune (satelit și IPTV), internet și voce. La finalul primului trimestru din 2012, Romtelecom avea aproximativ 4,7 milioane de clienți în portofoliu, pentru servicii de televiziune, internet în bandă largă şi voce, precum şi soluţii complexe de business ICT. Mai multe detalii despre companie sunt disponibile pe www.romtelecom.ro.

COSMOTE România avea aproximativ 6,4 milioane de clienţi la 31 martie 2012. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a reţelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai puţin de cinci ani, COSMOTE România şi-a depăşit competitorii în ceea ce priveşte reţeaua de acoperire naţională. În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populaţie şi 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezenţă în sud-estul Europei, care are o bază de 20.4 milioane de clienţi în Grecia, Albania, Bulgaria şi România. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.