Prima Pagina BlackBerry RIM pregateste lansarea unei tablete BlackBerry cu ecran de 10 inch pentru...

RIM pregateste lansarea unei tablete BlackBerry cu ecran de 10 inch pentru a concura cu iPad

  Anul trecut s-a zvonit ca RIM ar urma sa lanseze o tableta cu ecran de 10 inch care ar urma sa concureze cu iPad si iata ca in imaginile din acest articol avem tableta prezentata. Noua tableta are o baterie putin mai mare decat ce a iPad 2, are conectivitate 4G si se anumta a fi foarte interesanta, poate mai interesanta decat tabletele Android care nu s-au dovedit a fi chiar atat de convingatoare. Cei de la RIM au nevoie de un produs care sa demonstreze lumii ca deocamdata compania este capabila sa ofere dispozitive interesante pentru piata, iar acesta tableta ar putea face acest lucru.

  Pentru Apple o tableta Playbook  cu ecran de 10 inch ar putea fi mai amenintatoare decat tableta de 7 inch lansata anul trecut de catre RIM, insa este nevoie de un software capabil sa faca fata iOS-ului.

 

 

 • Hybrid

  Playbook este singurul concurent adevarat pentru iPad…

 • Anonymous

  Niciodata – playbook e o tableta cu un OS si functionalitate foarte limitate si cu magazin de aplicatii redus. In plus este foarte grea.
  Nu se compara nici cu iPad si nici cu tabletele cu Android.
  Poate OS 10 sa aduca ceva nou, dar la ora asta, Blackberry nu au nici o sansa.

 • paula

  imi puteti spune daca tabletele de la mediacom sunt bune?? e adevarat ca de pe tableta nu poti intra pe messanger ??

 • Acum aud prima oara de mediacom, n-as recomanda cuiva sa cumpere, poti folosi Yahoo messenger de pe tablete/smartphone-uri.

 • Anonymous

  Mediacom este o tentativa de tableta. Mai bine te lipsesti

 • paula

  momentan sunt in italia si am vazut ff multe in magazinele de aici…faza cu messangerul nici eu nu am crezut doar ca cineva mai “destept “decat mn asa a zis 😀 eu as vrea o tableta de la blackberry ca am vazut ,ce ziceti e buna??multumesc