360 Panorama este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de Apple

  Stiti deja ca saptamanal Apple va ofera o aplicatie gratuita pe care o puteti descarca din App store, iar saptamana aceasta a venit randul aplicatiei 360 Panorama pentru a fi disponibila gratuit. Aplicatia, dupa cum ii spune si numele, ne da posibilitatea de a face poze panoramice folosind camerele incluse in iDevice-urile noastre, insa trebuie sa priviti intreaga functionalitate cu o oarecare doza de neincredere. Tehnologia din spatele acestui gen de aplicatii nu functioneaza intotdeauna chiar atat de grozav si pozele nu pot fi vizionate direct pe calculator ci doar pe web.

Take stunning 360 panoramas everywhere. 360 Panorama turns your iPhone, iPod Touch, or iPad into a full featured 360 degree panoramic camera. Easily capture immersive panoramas in seconds and instantly share your 360 view with the world. Simply pan the camera and watch as images are stitched seamlessly. 360 Panorama captures the scene in a way you never could with a traditional camera.

  360 Panorama este disponibila gratuit in App Store pana miercurea viitoare si voi o puteti instala pe iPhone, iPad si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
360 Panorama

Gratuit

s





Developer: Occipital, LLC
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Instant, awesome panoramas CNET
Easy as pie impressively sharp. Gizmodo
Feels like magic TUAW (The Unofficial Apple Weblog)

Beautiful panoramas made easy.

Take stunning 360 panoramas everywhere. …


Dimensiunea aplicatiei este: 4.0 Mb


6 COMENTARII

  1. Nu este cea mai buna aplicatie de gen dar este in top …….
    cand ma gandesc ca am dat ceva banishori pe ea acum ceva timp …………..

  2. Si cand te gandesti ca in ICS e moca o asemenea aplicatie. Si se descurca nemaipomenit. Sunt multe lucruri pe care le doresc in IOS din android. Poate usor, usor si-or reveni astia de la apple. Cat despre aplicatie o sa vad daca da rezultatele scontate.